ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Το Δρέπανο Αργολίδας γιορτάζει τους Πολιούχους του Αγίους Αδριανό και Ναταλία (βίντεο)

Αγίων Αδριανού και Ναταλίας
Όλως ιδιαιτέρως και με μεγάλη λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη των Πολιούχων Αγίων μαρτύρων Αδριανού και Ναταλίας στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Δρέπανο του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα.
Την παραμονή της εορτής Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022 τελέστηκε εορταστικός εσπερινός Ιερουργούντος του Ιερομανάχου Λεόντιου Ξηνταρόπουλου.
Επίσης παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του ΙΣΚΕ π. Γεώργιος Σελλής, ενώ το παρών τους έδωσαν και φέτος πάρα πολλοί Ιερείς από το Ναύπλιο και το Άργος. 
Ο Ιερός Ναός των Αγίων Αδριανού και Ναταλίας είναι χτισμένος προ του 1830 βάση μαρτυριών καθώς και από τις ημερομηνίες σε κάποιες παλιές εικόνες, μάλιστα λέγεται πως υπήρχε εκεί άλλος ναός μικρός και οι κάτοικοι της περιοχής τον γκρέμισαν για να φτιάξουν τον σημερινό μεγαλοπρεπή ναό.
Στον πανηγυρικό εσπερινό παρευβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Γκιόλας και Ανδρέας Πουλάς, ο Πρόεδρος του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου Γιάννης Μαλτέζος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημητρης Κωστούρος, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Νάντια Αναστασίου, ο πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα Γιώργος Γαβρήλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σταύρος Γαβρήλος, ο καθηγητής Αναστάσιος Γεώργας κα.  
Ο εφημέριος του ναού π. Ιωάννης Μπαβέλας ευχαρίστησε τους Ιερείς και όλο το κόσμο για την παρουσία τους στην εορτή των Αγίων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ