ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Συντονιστική Επιτροπή Αντιπολίτευσής Δήμου Ερμιονίδας: Νέο ατόπημα Γεωργόπουλου - Μέξη

Δημαρχείο
Την τεράστια ευθύνη του κ. Γεωργόπουλου, λόγω της υψηλής εποπτείας που έχει στη διοίκηση του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Πρόνοιας κ΄ Αλληλεγγύης, Πολιτισμού κ΄ Παιδείας, αναδεικνύει η απευθείας ανάθεση από τον Παναγιώτη Μέξη, της εκτέλεσης του έργου: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ», αντί του ποσού των 28.091,46 + Φ.Π.Α. 24%) = 34.833,41 € συμπεριλαμβανόμενου ΦΠΑ.

Και αυτό γιατί ζητήθηκε από μόνο 1 εταιρεία να υποβάλει προσφορά, με έδρα εκτός Ερμιονίδας, χωρίς μάλιστα να ζητήσουν άλλες προσφορές και ιδίως από ντόπιες επιχειρήσεις.
Εμείς σαν Συντονιστική Επιτροπή και σε προηγούμενη μας παρέμβαση είχαμε ζητήσει να υπάρχει η κατάλληλη ενημέρωση για τα έργα που πρόκειται να γίνουν σε όλα τα Νομικά Πρόσωπα ώστε οι επαγγελματίες ( ντόπιοι και μη) να μπορούν να υποβάλουν προσφορές.

Αποδεικνύεται έτσι περίτρανα, πως οι υποσχέσεις της σημερινής Δημοτικής Αρχής για την ενίσχυση των επαγγελματιών της περιοχής μας είναι ψεύτικες και κάλπικες και ότι η Δημοτική Αρχή υπό τον κ. Γεωργόπουλο εξακολουθεί να κάνει έργα μεγάλου κόστους με απευθείας αναθέσεις, ενώ θα έπρεπε να διενεργεί συνοπτικούς διαγωνισμούς για την προστασία των συμφερόντων του Δήμου Ερμιονίδας και των δημοτών.

Αποδεικνύεται επίσης ότι όσα κατήγγειλε ο κ. Γεωργόπουλος ως αντιπολίτευση για τις απευθείας αναθέσεις, κάνει αυτός τα ίδια και σε χειρότερο βαθμό.

Τον αφήνουμε στην κρίση των δημοτών!!

Η Συντονιστική Επιτροπή της αντιπολίτευσης του Δήμου Ερμιονίδας

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Λάμπρου Αναστάσιος Τόκας Αναστάσιος Αποστόλου Παναγιώτης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ