ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Το Άργος αποχαιρετά σήμερα τον Οδυσσέα του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:17:00 π.μ. | |
Κηδεία
Το Άργος και ολόκληρη η Αργολίδα αποχαιρετά σήμερα Κυριακή τον Οδυσσέα Κουμαδωράκη, τον σπουδαίο Άνθρωπο, τον καθηγητή, τον συγγραφέα, τον Κρητικό που αγάπησε το Άργος και τους ανθρώπους του.

Ο Οδυσσέας Κουμαδωράκης υπήρξε μία ιδιαίτερη προσωπικότητα με πολύπλευρη προσφορά στην κοινωνία, ένα φωτεινό παράδειγμα ουσιαστικού βίου.

Γνήσιος Κρητικός, έλαμψε για το ήθος του, την ευγένειά του, την καλοσύνη του, αλλά και για την ποιότητα του ως ανθρώπου που πάλευε πάντα αδιάφθορα και χωρίς δεύτερες σκέψεις, αρετές που τον συνόδεψαν σε όλη του τη ζωή.

Ο ίδιος υπηρέτησε με αρχές και αξίες, ως ιδρυτικό μέλος την Ένωσής Κρητών Αργολίδας συνεισφέροντας σημαντικά για τη διάσωση των ηθών και εθίμων της Κρήτης και τη διάδοση του Κρητικού πολιτισμού.

Γεννημένος στη Σαρακήνα Χανίων το 1952, αποφοίτησε από το γυμνάσιο Κισσάμου και σπούδασε φιλολογία στην Αθήνα.

Άριστος οικογενειάρχης και πολύ καλός δάσκαλος άφησε το δικό του αποτύπωμα όπου και αν υπηρέτησε. Από το 1977 ζούσε και δίδασκε στο Άργος. Με μακρά προσφορά στην τοπική κοινωνία της πόλης, χάραξε μία πορεία ζωής, άξια θαυμασμού και σεβασμού.

Η εξοδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής 7/8 στon I.N. Κοίμηση της Θεοτόκου στο Άργος. Η σορός θα βρίσκεται στο ναό από τις 11πμ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ