ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Αυλαία για την έκθεση "Γυναίκα πείσμα της Ασίας" στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:57:00 μ.μ. | | |
"Γυναίκα πείσμα της Ασίας"
"Αποχαιρετήσαμε το μήνα Ιούλιο , ρίχνοντας την αυλαία της έκθεσης" ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΕΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ".
 
Μία έκθεση που, μέσα από τη διεισδυτική ματιά στην Κυρία της πόλης μας Καλλιόπη Παπαλεξοπούλου που πρωτοστάτησε στον αντιμοναρχικό αγώνα, τίμησε στο πρόσωπο της όλες τις γυναίκες και τους έμφυλους αγώνες και διεκδικήσεις 160 χρόνια μετά....
 
Ως πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ , θερμές ευχαριστίες για την συνεργασία στην κ. Φαίη Τζανετουλάκου , η οποία για 3η συνεχόμενη χρονιά δίνει τον καλύτερό της εαυτό για την συνδιοργάνωση ενός νέου θεσμού στο Δήμο μας!

Επίσης, ευχαριστίες στους 26 σύγχρονους Έλληνες εικαστικούς, που συμμετείχαν στο αξιόλογο αυτό πόνημα στην πρώτη Βουλή της χώρας, το Βουλευτικό Ναυπλίου !

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην επιστημονική σύμβουλο της έκθεσης Βασιλική Σαγκιώτη  , που αποτελεί κεφάλαιο , πλέον για όλους μας...

Θα ήταν παράλειψη , αν δεν ευχαριστήσω τις υπαλλήλους του ΔΟΠΠΑΤ και το γραφείο Δημάρχου για την υποστήριξη τους με κάθε τρόπο στη διεξαγωγή και αυτής της έκθεσης !

Η επιτυχία της έκθεσης αναμφισβήτητη και η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβεβαίωνε την προστιθέμενη αξία της στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του Ναυπλίου!

Το επετειακό έτος , που εορτάζουμε φέτος είναι μπροστά μας και εμείς εδώ να εργαζόμαστε για να το τιμήσουμε επάξια...."

Μαρία Ράλλη
Πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ