ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Γ.Γκιόλας: Σημαντική η έκθεση «Όψεις και γεύσεις» στο Πορτοχέλι για την προώθηση των τοπικών προϊόντων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:13:00 μ.μ. |
Γ.Γκιόλας
Το βράδυ της Τετάρτης (24/8) έγιναν στο Πορτοχέλι τα εγκαίνια της Έκθεσης «Όψεις και γεύσεις» που διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Αργολίδας, με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου , του Δήμου Ερμιονίδας και της Κοινότητας Πορτοχελίου.


Στο χαιρετισμό που απηύθυνε κατά την τελετή ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Γιάννης Γκιόλας αναφέρθηκε στην πρωταρχική σημασία της πρωτογενούς παραγωγής και ειδικότερα του αγροτοδιατροφικού τομέα και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας για τη χώρα μας, την Πελοπόννησο και οπωσδήποτε για την Αργολίδα.

Χαρακτήρισε δε ως ιδιαίτερα εύστοχη και προωθητική τη διοργάνωση παρόμοιων εκθέσεων και ασφαλώς και αυτής στο Πορτοχέλι της Ερμιονίδας που δίνει την ευκαιρία και κίνητρο για τους τοπικούς παραγωγούς, μεταποιητές και μικροεπιχειρηματίες να βελτιώσουν, αναδείξουν και προωθήσουν τα προϊόντα τους.

Για το λόγο αυτό συνεχάρη τους διοργανωτές και κυρίως το Επιμελητήριο, αλλά και τους συμμετέχοντες και συμπράττοντες φορείς που προαναφέρθηκαν, οι οποίοι διοργάνωσαν την 9η έκθεση, με αρκετούς εκθέτες και παράλληλες δράσεις που την εμπλουτίζουν.

Γιάννης Γκιόλας
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ