ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 14 Αυγούστου 2022

Στο Ναύπλιο το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο Celebrity Beyond με την πρώτη Αμερικανίδα Πλοίαρχο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:53:00 μ.μ. | |
Celebrity Beyond
Στο Ναύπλιο βρέθηκε σήμερα Κυριακή παραμονή του Δεκαπανταύγουστου το πολυτελές κρουαζιερόπλοιου “Celebrity Beyond” με σημαία Μάλτας.
Πρόκειται για ένα από τα στολίδια της πλοιοκτήτριας εταιρείας, το οποίο επισκέπτεται το Ναύπλιο για δεύτερη φορά και μαγνήτισε τα βλέμματα όλων με το μέγεθος και την πολυτέλειά του. Το κρουαζιερόπλοιο προερχόμενο από την Μύκονο  αναχώρησε το απόγευμα από το Ναύπλιο με Προορισμό την Κεφαλλονιά.
Πλοίαρχος του νεότερου πλοίου της Celebrity Cruises ανέλαβε η Kate McCue, η οποία είναι από τις πρώτες γυναίκες και η πρώτη Αμερικανίδα που τέθηκε επικεφαλής σε κρουαζιερόπλοιο.

Πρόκειται για το τρίτο πλοίο της Edge class, το οποίο κατασκευάστηκε πριν από λίγους μήνες στα γαλλικά ναυπηγεία Chantiers De L’ Atlantique, ενώ το παρθενικό του ταξίδι για τη Μεσόγειο ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο.

Το κρουαζιερόπλοιο “Celebrity Beyond” έχει μήκος 327 μέτρα και πλάτος 39, διαθέτει 21 καταστρώματα, ενώ μπορεί να μεταφέρει 1.416 άτομα πληρώματος και μέχρι 3.937 επιβάτες.
Το Celebrity Beyond είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από τα αδελφά πλοία του, Edge & Apex. Η εταιρεία έχει παραγγείλει ακόμα δύο πλοία της ίδιας κλάσης στα γαλλικά ναυπηγεία, το Celebrity Ascent που θα παραδοθεί το Νοέμβριο του 2023 και το πέμπτο και τελευταίο της κλάσης το 2025.

Τις προηγούμενες ημέρες μας επισκέφτηκαν και τα δύο… αδελφά πλοία του, το “Celebrity Apex” και το “Celebrity Edge”, κάτι που αποδεικνύει ότι η εταιρεία επέστρεψε δυναμικά στην περιοχή μας, καθώς θα έχει παρουσία όλη την τουριστική σεζόν.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ