ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

«Geco»: Ένα super yacht στο λιμάνι του Ναυπλίου που... "βγάζει μάτια"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:36:00 μ.μ. | | |
«Geco»
Ένα νέο-ναυπηγημένο σκάφος (2020) μήκους 55 μέτρων φιγουράρει από το μεσημέρι της Πέμπτης 4 Αυγούστου στο λιμάνι του Ναυπλίου.
Το πολυτελές σκάφος απευθύνεται σε πολυεκατομμυριούχους που μπορούν με πολύ υψηλό κόστος να απολαμβάνουν στις ελληνικές θάλασσες και τα καταγάλανα νερά τους, τις υπηρεσίες που προσφέρει, συμπεριλαμβανομένου και βραβευμένου σεφ.

Το σούπερ-γιοτ ονομάζεται «Geco» και μεταξύ άλλων διαθέτει το δικό του Buddha Bar.
Σύμφωνα με τον κατασκευαστή του σκάφους, τα ιταλικά ναυπηγεία τα Italian Sea Group, το σκάφος τύπου Admiral έχει εξοπλιστεί με όλα τα τελευταία ακριβά παιχνίδια και συγκεκριμένα με τσουλήθρες για νερό, και διαφανή κανό καγιάκ. Διαθέτει επίσης και βοηθητικό σκάφος συνοδείας με ισχυρή μηχανή που του επιτρέπει να αναπτύσσει ταχύτητες μέχρι και 40 κόμβους.

Για την κατασκευή του έχουν χρησιμοποιηθεί πανάκριβα υλικά του περιλαμβάνουν πατώματα από ξύλο τικ, δέρματα και μάρμαρο, κρυστάλλινοι πολυέλαιοι για την τραπεζαρία ενώ έχουν συμπεριληφθεί και υπαίθριος κινηματογράφος, ελικοδρόμιο και υπαίθριο γυμναστήριο.
Η εταιρεία «IYC», διαθέτει το σουπερ-γιοτ προς ενοικίαση όπως αναφέρει ο μάνατζερ της εταιρίας στην Ελλάδα κ. Φώτης Γεράνιος. Ο κ. Γεράνιος εξήγησε ότι ο ιδιοκτήτης του σουπερ-γιοτ είναι νέος στην ηλικία και του αρέσουν τα πάρτυ, αλλά φυσικά, απέφυγε να τον ονομάσει.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ