ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Εκτεθειμένα 141 ανυποψίαστα κορίτσια στην Πάτρα από περίπτωση μαζικού revenge porn

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:19:00 μ.μ. | |
revenge porn
Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Πάτρα από μία ακόμη περίπτωση εκδικητικής πορνογραφίας πιο γνωστή με τον όρο «revenge porn».


Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησο», υπάρχει λίστα με 141 φακέλους με βίντεο και φωτογραφίες από ισάριθμα νεαρά κορίτσια. Μέσα στον φάκελο μπορεί κάποιος να δει βίντεο και φωτογραφίες του κοριτσιού από τις προσωπικές της στιγμές. Είτε όταν είναι μόνη σε κάποιο χώρο είτε και με κάποιον σύντροφο.

Πάνω από 1.000 φωτογραφίες και βίντεο περιλαμβάνει αυτό το αρχείο το οποίο δεν έχει «ανέβει» στο διαδίκτυο, όμως «μοιράζεται» από κινητό σε κινητό μέσω της εφαρμογής «mega play» που χρησιμοποιείται για αποστολή μεγάλων σε όγκο αρχείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκατοντάδες (μπορεί και χιλιάδες) άτομα, έχουν στο κινητό τους τηλέφωνο την «λίστα της ντροπής» και φυσικά κάποιοι… διαπομπεύουν τα ανυποψίαστα αυτά κορίτσια, ενώ κάποιες φαίνεται πως γνωρίζουν ότι βιντεοσκοπούνται ή φωτογραφίζονται, άλλες όμως όχι.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν στην εφημερίδα «Πελοπόννησο της Δευτέρας» πως μόνο μία από τις 141 έχει προβεί σε μηνύσεις κατά συγκεκριμένων ατόμων που διέρρευσαν βίντεο με τις προσωπικές τους στιγμές.

Πηγή: Pelop.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ