ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

3ο Εργατικό Φεστιβάλ στην Πρόνοια Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:53:00 μ.μ. | |
Πρόνοια Ναυπλίου λαϊκή συναυλία
Καλούμε κάθε εργάτη που δεν ανέχεται να δουλεύει εξαντλητικά ωράρια, με ρυθμούς μηχανής, και στο τέλος του μήνα να βλέπει πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί ούτε στις βασικές του ανάγκες να έρθει να συζητήσουμε, να οργανώσουμε την αντεπίθεση μας, αλλά και να ξεσκάσουμε στην προσφυγογειτονιά της Πρόνοιας.

Καλούμε κάθε σωματείο, κάθε συνδικαλιστή, κάθε εργαζόμενο που δεν ανέχεται να βλέπει τη ζωή του να στριμώχνεται ανάμεσα στην ακρίβεια, την κρίση, το φόβο του πολέμου, που δεν δέχεται να δει για άλλη μια φορά το λογαριασμό των εργοδοτών να έρχεται στα χέρια του, σε συμπόρευση, σε δράση και άμεση κινητοποίηση, με στόχο να δυναμώσει η πάλη ώστε το εργατικό κίνημα να βγει ακόμα πιο ενισχυμένο.

Για να στείλουμε το δικό μας μήνυμα αγώνα και διεκδίκησης για την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας με αυξήσεις στους μισθούς και τα μεροκάματα. Για να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο την πάλη μας για τη διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών μας.

Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ VOUCHER ΚΑΙ PASS!

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!

Για αυξήσεις στους μισθούς. Για ρεύμα και καύσιμα φθηνά για το λαό.

Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη, 7:00μμ

Πλατεία Εθνοσυνελεύσεως - Πρόνοια Ναυπλίου

Η ακρίβεια σε συνδυασμό με την παρατεταμένη λιτότητα και την αντιλαϊκή φορολογική επιδρομή, αναδείχνει την ανάγκη αγωνιστικής, μαχητικής απάντησης των εργατοϋπαλλήλων καθημερινά.

Παίρνουμε θάρρος και παράδειγμα από τις δεκάδες εστίες αντίστασης και αγώνα που έχουν ξεσπάσει σε COSCO, ΛΑΡΚΟ, Λιπάσματα και Πετρέλαια Καβάλας, E-FOOD, ΟΑΣΘ.

Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον σπουδαίο αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι στην ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ, κόντρα στην εργοδοσία, κόντρα στους νόμους όλων των κυβερνήσεων και στις δυνάμεις καταστολής. Δίνουμε τη μάχη στο πλάι τους για ανάκληση των απολύσεων, για ΣΣΕ με βάση τις διεκδικήσεις του σωματείου τους.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ! ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ