ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας συμμετέχει ενεργά στο 3ο Εργατικό Φεστιβάλ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:42:00 μ.μ. |
3ο Εργατικό Φεστιβάλ
Το Σωματείο μας, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων & Ποτών Αργολίδας – Κορινθίας, θα συμμετέχει ενεργά στο 3ο Εργατικό Φεστιβάλ, όπως και πέρυσι.


Το 3ο κατά σειρά εργατικό αντάμωμα, θα γίνει την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, στις 7μμ, στην πλατεία Εθνοσυνελεύσεως στην Πρόνοια Ναυπλίου.

Καλούμε σε συμμετοχή όλους τους εργαζόμενους του κλάδου, τους συναδέλφους που δουλεύουν ήλιο με ήλιο για να τα βγάλουν πέρα, καθώς οι νέες ανατιμήσεις σε βασικά αγαθά και οι τιμές σε ρεύμα και καύσιμα έχουν γονατίσει τα λαϊκά νοικοκυριά.

Τους καλούμε άμεσα σε συμπόρευση και κινητοποίηση ώστε να γιγαντώσουμε την πάλη για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας, ενάντια σε αυτούς που προσπαθούν να στερήσουν το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Κόντρα στην ακρίβεια, τη λιτότητα και τον αυταρχισμό να στείλουμε το μήνυμα μας ότι θα απαιτήσουμε και θα κερδίσουμε ό,τι μας ανήκει.

Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων στην ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ και εμπνεόμαστε από τους νικηφόρους αγώνες των εργαζομένων της COSCO, της ΛΑΡΚΟ, της e-food και άλλων χώρων δουλειάς, που αποτελούν φωτεινά και ελπιδοφόρα παραδείγματα του σήμερα, αποκαλύπτοντας την δύναμη μας!

Τη δύναμη που έχουν οι εργαζόμενοι όταν είναι οργανωμένοι, αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το δίκιο τους, κλείνοντας τα αυτιά τους στις «σειρήνες» διάφορων καλοθελητών και όταν έχουν στο πλευρό τους την ταξική αλληλεγγύη, μπορούν να κερδίσουν!

Αλληλεγγύη στους απεργούς της ποτοποιίας ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ.

ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ