ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Αργολίδας: Λειτουργία για 4η χρονιά της Ομάδας Υποστήριξης Φροντιστών Πασχόντων από Καρκίνο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:49:00 μ.μ. |
Αλληλεγγύη
Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑΦΙ.ΑΡ «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» για τέταρτη συνεχή χρονιά οργανώνει την λειτουργία της Ομάδας Υποστήριξης Φροντιστών Πασχόντων από Καρκίνο και χρονίων ασθενειών. 

Η ομάδα αποσκοπεί στην ψυχολογική στήριξη Φροντιστών Πασχόντων από Καρκίνο και χρονίων ασθενειών και την ευθύνη του συντονισμού της έχει ο Αλέξανδρος Ν. Μουσούρος Κλινικός Ψυχολόγος BA, MSc – Ψυχοθεραπευτής Master Practitioner in Cognitive Behavioral Therapy, BACP Member.
 
Η συχνότητα της ομάδας θα είναι ανά 15 ημέρες με διάρκεια 2 ωρών τη φορά και θα αποτελείται στο μέγιστο από 12 άτομα ενώ η διάρκεια κάθε κύκλου περιλαμβάνει ένα ακαδημαϊκό έτος (Σεπτέμβριο – Ιούνιο). 

Να υπενθυμίσουμε ότι βασικοί στόχοι της ομάδας ήταν και είναι, το μοίρασμα, το δέσιμο των μελών, η συναισθηματική αποφόρτιση, η ψυχολογική υποστήριξη και η εκμάθηση νέων δεξιοτήτων.


Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στην ομάδα μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο του Συλλόγου 27510-68858 καθημερινά 10.00-13.00 και Τετάρτη απόγευμα 18.00-21.00
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ