ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Ενημέρωση και έκτακτη Γενική Συνέλευση των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας

Σ.Ε.Π.Ε.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας εύχεται σε όλους τους συναδέλφους καλή σχολική χρονιά με υγεία, αισιοδοξία και αγωνιστικότητα.

Ιδιαιτέρως, καλωσορίζουμε τους νεοδιορισθέντες μόνιμους συναδέλφους καθώς επίσης και τους αναπληρωτές 1ης φάσης που στελέχωσαν τα σχολεία της Αργολίδας.

Το Δ.Σ. καλεί όλους τους παραπάνω συναδέλφους να συσπειρωθούν στις τάξεις του Συλλόγου, για να παλέψουμε όλοι μαζί για την αναβάθμιση του δημόσιου σχολείου, την προώθηση των δίκαιων αιτημάτων του κλάδου μας, καθώς και την επίλυσή τους.

Οι συνάδελφοι μπορούν να επικοινωνούν με το Σύλλογο στην ηλεκτρονική διεύθυνση

e-mail:syllogos.p.e.arg@gmail.com καθώς και με τα τηλέφωνα των μελών του Δ.Σ.

Επίσης θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας συνεδριάζει την πρώτη Τρίτη κάθε μήνα στις 6:30 το απόγευμα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου.

Aκόμη σας γνωστοποιούμε ότι ο Σύλλογός μας συμμετέχει στην Τράπεζα Αίματος

με την επωνυμία ¨ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ¨ και μπορεί να καλύψει της ανάγκες σε αίμα συναδέλφων καθώς και συγγενικών τους προσώπων. Για το λόγο αυτό σας καλούμε να συμμετέχετε στις αιμοδοσίες που γίνονται συχνά σε όλες τις περιοχές

της Αργολίδας και να δηλώνετε την ιδιότητά σας ώστε να χρεώνετε η φιάλη στο

Σύλλογό μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αποφάσισε στα πλαίσια των δράσεών του να ζητήσει συναντήσεις με δημάρχους της Αργολίδας στα πλαίσια της προσπάθειας ενίσχυσης των συναδέλφων Αναπληρωτών ,ιδιαιτέρως για το πρόβλημα της στέγασής τους εξαιτίας των ακριβών ενοικίων, αλλά και της καθημερινής μετακίνησής τους από το Ναύπλιο στην Ερμιονίδα.

«ΈΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 27 /09/2022»


Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αποφάσισε την πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης την Τρίτη 27-09-2022 στις 6 το απόγευμα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου με θέμα: «Νέοι θεσμοί στην εκπ/ση και αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων Αναπληρωτών και μονίμων»

Για το Δ.Σ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ