ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Ναύπλιο: Οι "Αρματωμένοι Μωραΐτες" γιόρτασαν τα δυο χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:26:00 π.μ. | |
Κ. Δημούλης - Δ. Κωστούρος
Οι "Αρματωμένοι Μωραΐτες - ΣΤΑΙΚΟΣ ΣΤΑΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Ναύπλιο 1822" , κλείνοντας τα δύο χρόνια από την ίδρυσή τους.

Παρόντες στην λιτή εκδήλωση, το Δ.Σ. και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κωνσταντίνος Δημούλης, τα μέλη του Συλλόγου, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούροςκαι ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης. γιόρτασαν και ευχήθηκαν καλή συνέχεια στο Σύλλογο.

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 2020 με έδρα το Δήμο Ναυπλιέων με σκοπό την αναβίωση των ιστορικών γεγονότων της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821.

Μέλημά τους είναι η διατήρηση και εξέλιξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς στην ιστορική περιοχή της Πελοποννήσου (Μοριά) και έχοντας ως έδρα την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας το ιστορικό Ναύπλιο αναπτύσει δράσεις που έχουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο, την παράδοση τα ήθη και έθιμα μας.
Τα μέλη καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την πολιτιστική-πνευματική-κοινωνική και περιβαλλοντική ανάδειξη του τόπου μας, καθώς επίσης και την προβολή της δημιουργικής έκφρασης και καλλιτεχνικής δημιουργίας των κατοίκων της περιοχής.

Στους άμεσους στόχους του συλλόγου είναι να αξιοποιήσει κάθε μορφή της σύγχρονης τεχνολογίας για να επικοινωνήσει με ολόκληρο τον κόσμο ανοίγοντας έτσι έναν δίαυλο επικοινωνίας με όλους εκείνους που διαθέτουν ανοικτούς ορίζοντες, τους ίδιους σκοπούς αλλά και το ίδιο μεράκι με εμάς, επιδιώκοντας τον διάλογο, την ανταλλαγή ιδεών και προτάσεων μέσα σε ένα πνεύμα συνεργασίας και εθελοντισμού.

Το Προεδρείο
Πρόεδρός: Δημούλης Κωνσταντίνος
Αντιπρόεδρος: Καρανικόλα Μαρία
Γραμματέας: Μπουγιώτης Δημήτριος
Ταμίας: Νόνη Παναγιώτα
Έφορος: Βαμβακά Βούλα
Αναπληρωματικά μέλη: Αποστολίδη Ντόρα Γκιντώνης Γεώργιος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ