ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Τρόμος στο Ναύπλιο - Θύμα ληστείας με τα εσώρουχα καταδίωξε τους δράστες στο κέντρο της πόλης (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:49:00 π.μ. | | | |
Τρόμος στο Ναύπλιο
Σοκαριστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται στο φως από την θρασύτατη ληστεία η οποία σημειώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου 3 Σεπτεμβρίου σε οικία πρώτου ορόφου στην οδό 25ης Μαρτίου στην Πρόνοια Ναυπλίου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δυο δράστες μη έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, εισέβαλαν στην οικία και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τα τρία μέλη της οικογένειας, τους δύο γονείς και τον νεαρό γιο τους, δένοντάς τους τα χέρια με πλαστικές ζώνες (δεματικά).

Στην συνέχεια αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και αντικείμενα αξίας και αποχώρησαν από το σπίτι.

Το ζευγάρι άρχισε να φωνάζει βοήθεια ξεσηκώνοντας την γειτονιά που βγήκε στα μπαλκόνια, ενώ ο γιος της οικογενείας με τα εσώρουχα και δεμένος πισθάγκωνα άρχισε να τους καταδιώκει φωνάζοντας ληστεία.
Τρομακτικές σκηνές στο Ναύπλιο
Η αστυνομία άρχισε να δέχεται καταιγισμό τηλεφωνημάτων από περίοικους αλλά και ανθρώπους που είδαν στον δρόμο τους δυο δράστες να τρέχουν και τον νερό να τους καταδιώκει.

Οι δράστες της ληστείας διέσχισαν την περιοχή της Πρόνοιας και του Συνοικισμού και σταμάτησαν στα φανάρια της οδού Άργους με την Χ. Τρικούπη όταν ο ένας από αυτούς κατέρρευσε από εγκεφαλικό.

Στο σημείο βρίσκονταν εργάτες καθαριότητας του Δήμου Ναυπλιέων που χωρίς να γνωρίζουν τι ακριβώς έχει συμβεί, έσπευσαν να βοηθήσουν τον δράστη που είχε καταρρεύσει, ενημερώνοντας το ΕΚΑΒ Αργολίδας.

Ο άλλος δράστης είχε προλάβει και πέταξε το όπλο στον κάδο απορριμμάτων που βρισκόταν στο σημείο, ενώ την ίδια ώρα κατέφθασε ομάδα της ΔΙ.ΑΣ που συνέλαβε τους δράστες και εντόπισε το όπλο μέσα στα απορρίμματα.
Ο δράστης που υπέστη το εγκεφαλικό νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση φρουρούμενος στο νοσοκομείο, ενώ ο δεύτερος δράστης βρίσκεται στην αστυνομική διεύθυνση Αργολίδας όπου ανακρίνεται. 

Κάτοικοι του Ναυπλίου που είδαν τι συνέβη περιγράφουν με τρόμο τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο κέντρο της πόλης και αναρωτιούνται τι άλλο θα συμβεί με την εγκληματικότητα και πόσο έχουν αποθρασυνθεί οι δράστες τέτοιων περιστατικών. 

Οι φωτογραφίες είναι από το σημείο της σύλληψης των δραστών και το βίντεο από την διαδρομή που έκαναν οι δράστες με τον νεαρό, θύμα της ληστείας, να τους καταδιώκει:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ