ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ ΕΦΚΑ Αργολίδας: Το δίκιο δε φιμώνεται, έχει φωνή κι ακούγεται

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:35:00 μ.μ. |
Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ ΕΦΚΑ Αργολίδας
Κύμα αντιδράσεων προκαλεί η κλήση της προέδρου της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, Αφροδίτης Ρέτζιου, ως κατηγορούμενης για παράβαση του νόμου περιορισμού των διαδηλώσεων.

Υπενθυμίζεται πως η συνδικαλίστρια κατηγορείται ότι, στη συγκέντρωση υγειονομικών μπροστά από το Υπουργείο Υγείας στις 24/9/2020 (εν μέσω πανδημίας) αρνήθηκε «να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις» των αστυνομικών « όταν της υπεβλήθη σύσταση να μην καταλάβουν οι διαδηλωτές το οδόστρωμα». Ακόμα, η πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ κατηγορείται ότι αρνήθηκε να δηλώσει τα στοιχεία της στις αστυνομικές δυνάμεις.

Τονίζουμε ότι οι προσφυγές του κράτους και των εργοδοτών για να χαρακτηρίζονται οι απεργιακοί αγώνες παράνομοι και καταχρηστικοί, δεν είναι ξεκομμένες από όλους τους μηχανισμούς που έχουν στηθεί και βρίσκουν έκφραση στα κάθε λογής «διαδηλωτοδικεία», «φοιτητοδικεία», «αγροτοδικεία» «απεργοδικεία».

Όμως οι προσπάθειες όσων θέλουν να βάλουν στο γύψο κάθε αγωνιστική διεκδίκηση, θα πέσουν στο κενό, γιατί το δίκιο δε φιμώνεται, έχει φωνή κι ακούγεται και γιατί κάθε αγώνας μικρός ή μεγάλος συναντά αυξανόμενη αλληλεγγύη από το λαό.

Είμαστε αλληλέγγυοι στα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Το ΔΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ