ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Περιφερειακή ενημερωτική συνάντηση συνταξιουχικών οργανώσεων στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:12:00 μ.μ. | |
Ανακοίνωση
Θεωρούμε πως η ενημέρωση είναι ο καλύτερος σύμμαχός μας για να μπορούμε να αντιπαρατεθούμε στον εμπαιγμό των δήθεν αυξήσεων και δήθεν παροχών που απλόχερα παραχωρεί η κυβέρνηση σ' εμάς τους συνταξιούχους.

Συνάδελφοι

Οι συντάξεις μας παραμένουν άγρια πετσοκομμένες και καθηλωμένες τα τελευταία 12 χρόνια. Οι παροχές υγείας και οι κοινωνικές παροχές προς εμάς είναι ανύπαρκτες. Η δήθεν επιδοματική παροχολογία δεν αγγίζει καθόλου εμάς τους πολιτικούς συνταξιούχους. Είμαστε κάθετα αντίθετοι στην επιδοματική πολιτική και στον επιδοματικό εθισμό. Θέλουμε και θα ζήσουμε με αξιοπρέπεια με τις συντάξεις μας που αποκτήσαμε μέσα από τη δουλειά μας.

Εργαστήκαμε με συνέπεια και υπευθυνότητα στο δημόσιο τομέα υπηρετώντας τις επιταγές της πολιτείας. Βάλαμε πλάτη στα δύσκολα και στηρίξαμε την κοινωνία και τα άνεργα παιδιά κι εγγόνια μας.

Αξίζουμε μια δίκαιη κι αξιοπρεπή αντιμετώπιση από την Πολιτεία.
Απαιτούμε από την Πολιτεία να μας αποκαταστήσει και να μη μας οδηγεί στην ανέχεια και στην εξαθλίωση.

Γι αυτό στις 28/9 ΤΕΤΑΡΤΗ στο Ναύπλιο, στο Εργατικό Κέντρο (25ης Μαρτίου 2) ώρα 10:30 π.μ., σε περιφερειακή συνάντηση, θα γίνει μια αναλυτική ενημέρωση των συνταξιούχων από εκπροσώπους των συνταξιουχικών οργανώσεων που αντιπαλεύουν κάθε αντισυνταξιουχική πολιτική. 

Είναι χρέος μας όλοι οι συνταξιούχοι, όλων των τομέων να παραβρεθούμε και να συμμετέχουμε σ' αυτή την ενημερωτική διαδικασία.

Η αγωνιστική μας επαγρύπνηση και συμμετοχή είναι ο μοχλός αποτροπής και ανατροπής κάθε αντισυνταξιουχικού και αντικοινωνικού μέτρου.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ - ΜΥΚΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΔΑΡΑΚΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΑΡΛΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ