ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Εκδήλωση μνήμης στο Ναύπλιο για τον στρατηγό Χαράλαμπο Ζυμβρακάκη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:45:00 μ.μ. |
Κωστούρος - Μπελέζος - Ράλλη
Πραγματοποιήθηκε, το βράδυ του Σαββάτου 3 Σεπτεμβρίου, στον προαύλιο χώρο της "Βίλας Ζυμβρακάκη" όπου στεγάζονται τα γραφεία του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων, εκδήλωση προς τιμήν του στρατηγού Χαράλαμπου Ζυμβρακάκη και σε συνδυασμό με την συμπλήρωση 160 χρόνων από την Ναυπλιακή Επανάσταση , στην οποία ο στρατηγός είχε ενεργό ρόλο.
Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Αργολίδας και το Ελληνικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών, με κεντρικό ομιλητή τον ιστορικό Δημήτριο Μπελέζο με θέμα : «Ο Χαράλαμπος Ζυμβρακάκης, η Ναυπλιακή Επανάσταση και τα Τοπωνύμια του Ναυπλίου».
Ο ομιλητής αναφέρθηκε στη ζωή και τη δράση δύο γενεών στρατιωτικών της οικογένειας Ζυμβρακάκη.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δ. Σχοινοχωρίτης, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μ Ράλλη, οι Βουλευτές Αργολίδας Γ Ανδριανός, Γ. Γκιόλας και Α. Πουλάς, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Αργολίδας Κ. Χουντάλας, ο Αχιλλέας Σαραντινός Γενικός Γραμματέας Δ.Σ. του ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ. και το μέλος του ΔΣ Αργυρόπουλος Κων/νος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ