ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Ποια θέματα συζήτησαν ο Υπουργός Εσωτερικών με τον Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:20:00 μ.μ. |
Πέτσας - Καμπύλης
Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε, χθες Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα. 

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Αρκαδίας κ. Κώστας Βλάσης και ο Προέδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας κ. Δημήτρης Κατσής.

Η συζήτησή τους επικεντρώθηκε στους τρόπους αντιμετώπισης της τεράστιας αύξησης του ενεργειακού κόστους και τις επιπτώσεις που επιφέρει τόσο στον Δήμο όσο και στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης η οποία χρήζει άμεσης ενίσχυσης, διότι δεν έχει άλλη πηγή χρηματοδότησης πέρα από τα ανταποδοτικά τέλη.

Επιπλέον τα θέματα που τους απασχόλησαν ήταν η εξέλιξη του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης, η χρηματοδότηση για την κατασκευή του φωτοβολταϊκού πάρκου και τέλος η επιπλέον χρηματοδότηση για την κάλυψη της ναυαγοσωστικής υπηρεσίας.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ θερμά τον κ. Πέτσα για την εξαιρετική συνεργασία μας. Υλοποιούμε σταδιακά τους στόχους μας δίνοντας προτεραιότητα σε έργα πνοής και ανάπτυξης για τον Δήμο μας».







ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ