ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος: Η εκπαίδευση βρίσκεται σταθερά στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:38:00 μ.μ. | | |
Δημήτρης Κωστούρος
"Η νέα σχολική χρονιά που ξεκινά σηματοδοτεί καινούριες προκλήσεις και φιλοδοξίες, νέους στόχους και όνειρα για τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας του Δήμου Ναυπλιέων.

Αγαπητά μου παιδιά, δίχως υπερβολή αποτελείτε το παρόν και το μέλλον του δήμου και της χώρας μας. 

Με υπομονή, σύνεση, υπευθυνότητα, μεθοδικότητα και ομοψυχία είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε με επιτυχία στις απαιτήσεις της φετινής χρονιάς.

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, γονείς και κηδεμόνες, σας εύχομαι ολόψυχα να έχετε τη ψυχική δύναμη, την υπομονή, την πίστη και να σταθείτε στο πλάι των παιδιών μας πολύτιμοι αρωγοί παρέχοντας στην προσπάθεια που θα κάνουν όλα τα απαραίτητα εφόδια για την επίτευξη των στόχων τους.

Από την μεριά μας ως Δήμος Ναυπλιέων με σχεδιασμό και προγραμματισμό έχουμε τα σχολεία του Δήμου μας έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας σε ένα καθαρό και ασφαλές σχολικό περιβάλλον. 

Έχουμε φροντίσει, με έργα συντήρησης και αναβάθμισης, με την προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού, καθώς και με την πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού καθαριότητας, να διασφαλίσουμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου.

Και φέτος θα είμαστε στο πλάι των μαθητών και των εκπαιδευτικών, συνεχώς, έτοιμοι να ανταποκριθούμε, άμεσα, σε όποια ανάγκη προκύψει.

Η πανδημία και η ενεργειακή κρίση που μαστίζει τη διεθνή κοινότητα είναι εδώ κι όλοι πρέπει να οπλιστούμε με υπομονή, πίστη και αισιοδοξία.

Η εκπαίδευση βρίσκεται σταθερά στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων μας ως χώρος προσφοράς, γνώσης και μάθησης για τα παιδιά μας το σήμερα και το αύριο του τόπους μας.

Εύχομαι σε όλους σας, πρωτίστως υγεία και εν συνεχεία, μια εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά.

Στα παιδιά μας καλή πρόοδο."

Δημήτρης Κωστούρος
Δήμαρχος Ναυπλιέων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ