ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Αποκαλυπτήρια προτομής του Χαρίλαου Τρικούπη στον Ισθμό της Κορίνθου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:37:00 μ.μ. | |
Χαρίλαος Τρικούπης
Το Σάββατο 1η Οκτωβρίου θα γίνουν, στην περιοχή του Ισθμού της Κορίνθου, τα αποκαλυπτήρια της προτομής του πρωθυπουργού της Ελλάδας Χαρίλαου Τρικούπη -του οραματιστή πολιτικού που υλοποίησε, μεταξύ άλλων, το έργο της διάνοιξης της διώρυγας, τα εγκαίνια της οποίας τέλεσε το 1893

Στην εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων της προτομής, με την οποία η Περιφέρεια Πελοποννήσου -όπως σημείωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας- αποτίει φόρο τιμής στον μεγάλο αυτόν πολιτικό, θα γίνουν στις 7 το απόγευμα από τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα, ο οποίος και θα εκφωνήσει ομιλία.


ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ Ο Π. ΝΙΚΑΣ

Ο περιφερειάρχης, στο μεταξύ, επισκέφθηκε την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου την Κόρινθο, όπου περί τις 12 το μεσημέρι συμμετείχε  σε σύσκεψη σχετικά με τις εργασίες που γίνονται στην περιοχή του Ισθμού με στόχο την γενικότερη αναβάθμιση της περιοχής, η επισκεψιμότητα της οποίας -λόγω της διώρυγας- είναι η δεύτερη στην Ελλάδα μετά την Ακρόπολη της Αθήνας.

“Επιδιώκουμε, μέσα από τα έργα που υλοποιούνται και προγραμματίζονται από την Περιφέρεια να δώσουμε το μήνυμα στους χιλιάδες των επισκεπτών ότι ο Ισθμός αποτελεί την πύλη της Πελοποννήσου” τόνισε ο Π. Νίκας.

Ακολούθως, στις 2 το μεσημέρι, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου μετέβη στην Σπάρτη, όπου στο διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας υπέγραψε συμβάσεις έργων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ