ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Ανδριανός: Στη ΔΕΘ έγινε ξεκάθαρη η ποιοτική διαφορά της Νέας Δημοκρατίας - Οι πολίτες κρίνουν, συγκρίνουν και αποφασίζουν

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:37:00 μ.μ. |
Γιάννης Ανδριανός
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης της Θεσσαλονίκης έγινε για μια ακόμη φορά απολύτως ξεκάθαρο το ποιοτικό χάσμα που χωρίζει την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Από τη μία μεριά, ο Πρωθυπουργός με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα παρουσίασε ένα στιβαρό πρόγραμμα δράσεων που αφενός στηρίζει την κοινωνία σ’ αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία της ενεργειακής κρίσης και αφετέρου διασφαλίζει τις μακροπρόθεσμες προοπτικές ανάπτυξης της χώρας. Αξιοποιώντας κάθε δημοσιονομική δυνατότητα και εξασφαλίζοντας διαρκώς νέους πόρους από την αναπτυξιακή πορεία της χώρας και από ευρωπαϊκά κονδύλια, η Κυβέρνηση στηρίζει όσους πραγματικά έχουν ανάγκη και προετοιμάζει με υπευθυνότητα την επόμενη μέρα της δυναμικής ανάπτυξης δίνοντας λύσεις σε πιεστικά προβλήματα όπως η υπερφορολόγηση και η στέγαση των νέων οικογενειών.

Από την άλλη, ο ΣΥΡΙΖΑ παρέμεινε καθηλωμένος στην εύκολη και χωρίς αντίκρισμα υποσχεσεολογία, αδιαφορώντας για την πραγματική κοστολόγηση και τους δημοσιονομικούς κανόνες. Τα νταούλια όμως που δήθεν θα έκαναν τις αγορές να χορέψουν, έχουν εδώ και χρόνια όχι μόνο διαψευστεί, αλλά και έχουν επισωρεύσει τεράστια και εντελώς αχρείαστα βάρη και δεινά στην κοινωνία και την οικονομία.

Οι πολίτες σε κάθε περίπτωση κρίνουν, συγκρίνουν και αποφασίζουν. Και στις εθνικές εκλογές του 2023 θα δώσουν εντολή διακυβέρνησης σε όσους πραγματικά έχουν αποδείξει ότι μπορούν να διαχειριστούν με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα τόσο τις κρίσιμες και εξαιρετικά επείγουσες ανάγκες, όσο και τις μακροπρόθεσμες προοπτικές της χώρας».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ