ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Αποτελέσματα Ά κατανομής επιτυχόντων στην Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Πελοποννήσου στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:33:00 π.μ. | |
Τουριστική Σχολή
Από σήμερα έως και την Πέμπτη 22/09/2022 μπορούν να εγγραφούν οι επιτυχόντες της Α κατανομής που κατέθεσαν την αίτησή τους μέσω της προκήρυξης, για φοίτηση στο εκπαιδευτικό έτος 2022-2023 της Τουριστικής Σχολής ΙΕΚ Πελοποννήσου στο Άργος. 

Οι υποψήφιοι που είναι επιτυχόντες και έχουν ενημερωθεί μέσω μέιλ , υποβάλλουν στο ΙΕΚ Πελοποννήσου ( δαναού 29 Αργος) τα παρακάτω: - εκτυπωμένη αίτηση από το σύστημα & - όλα τα δικαιολογητικά που αποτύπωσαν κατά την αρχική τους αίτηση ηλεκτρονικά σύμφωνα με την παρ. 5 της Προκήρυξης. 

Η αίτηση εγγραφής υποβάλλεται είτε από τους ίδιους τους υποψηφίους-ιες είτε μέσω εξουσιοδοτημένου προσώπου με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής από αρμόδια αρχή ειτε μεσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( iekpel@mintour.gr) . 

Σε περίπτωση μη έγκαιρης προσέλευσης έως την 22η/09/2022 , οι επιτυχόντες Α κατανομής χάνουν το δικαίωμα εγγραφής τους. 

Υποψήφιοι που έχουν καταθέσει αίτηση και δεν έχουν λάβει κάποιο μέιλ για την επιτυχή κατάταξή τους θα περιμένουν την λήξη των εγγραφών ώστε μετά την 22η/09/2022 να περάσουμε στην Β φάση της κατανομής επιλαχόντων ώστε να συμπληρωθούν όλα τα τμήματα της σχολής εφόσον οι αιτήσεις που έχουν κατατεθεί επαρκούν. 

Για την φετινή χρονιά στο Εκπαιδευτήριό μας στο Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο στο Άργος θα λειτουργήσουν πρωινά και απογευματινά τμήματα για αποφοίτους λυκείου στις παρακάτω ειδικότητες: 
• Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας ΣΕΦ” (πρωινό & απογευματινό ) 
• Στέλεχος Μονάδων Φιλοξενίας” ( πρωινό & απογευματινό)
• Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τουρισμό” (απογευματινό ) με κατεύθυνση στην λειτουργία του Τουριστικού Πρακτορείου και στην διοργάνωση Συνεδρίων 

Για πληροφορίες επίσης μπορούν να αντλούν οι ενδιαφερόμενοι και στα τηλ της σχολής 27510 20115 & 20127 & στο email: iekpel@mintour.gr Δ/ΝΤΗΣ: ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ