ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Γ.Ανδριανός: Να εξεταστεί η δυνατότητα συμπερίληψης στο πρόγραμμα νέων αγροτών όλων των παραγωγών που πληρούν τα τυπικά κριτήρια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:46:00 μ.μ. |
Γ.Ανδριανός
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γ. Γεωργαντά με θέμα εξέτασης της δυνατότητας συμπερίληψης στο πρόγραμμα νέων αγροτών όλων των παραγωγών που πληρούν τα τυπικά κριτήρια.


Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

«Λόγω εξάντλησης της πίστωσης στο πρόγραμμα των νέων αγροτών δεν συμπεριλήφθηκαν στους ενισχυόμενους 444 νέοι γεωργοί αν και πληρούσαν τα τυπικά κριτήρια.

Δεδομένων των πολλαπλών και έντονων προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι νέοι αγρότες, της ανάγκης αντιμετώπισης της επισιτιστικής κρίσης αλλά και στήριξης των νέων για την είσοδό τους στην πρωτογενή παραγωγή ιδιαιτέρως μάλιστα καθώς το σχετικό κόστος εισόδου είναι συχνά απαγορευτικό - καθίσταται επιτακτική η εξάντληση κάθε δυνατότητας συμπερίληψης στο σχετικό πρόγραμμα όλων των νέων αγροτών που πληρούν τα τυπικά κριτήρια.

Κατόπιν αυτών,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

1. Αν θα εξεταστεί η δυνατότητα συμπερίληψης στο πρόγραμμα νέων αγροτών όλων των παραγωγών που πληρούν τα τυπικά κριτήρια».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ