ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Ανεπανάληπτο το καλοκαιρινό πανηγύρι στο Κιβέρι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:22:00 π.μ. | | |
Λαϊκό γλέντι
Ένα ανεπανάληπτο λαϊκό πανηγύρι έζησε για μια ακόμα χρονιά το Κιβέρι την Κυριακή 28/8/2022, με κέφι χορό και διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Η προσέλευση του κόσμου και ειδικά της νεολαίας ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς γέμισε κάθε γωνιά στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου και παραλίγο να κλείσει η κυκλοφορία στους δρόμους!
Η διοίκηση του ΕΡΜΗ ΚΙΒΕΡΙΟΥ, που ήταν ο διοργανωτής, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και διασκέδασαν μαζί μας. Επίσης όλους τους χορηγούς που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και ιδιαιτέρως τους Στράτο Σταματάκη και Κομπόσης Κόσμημα που προσέφεραν τα δύο μεγάλα δώρα της λαχειοφόρου, καθώς και τον Φούρνο Λυμπέρη για τα ψησίματα των κρεάτων.
 
Επίσης ευχαριστεί όλα τα παιδιά του χωριού κάθε ηλικίας που τις τελευταίες ημέρες βοήθησαν πολύ στην προετοιμασία του πανηγυριού αλλά και το ίδιο βράδυ επίσης ήταν μαζί μας όπου χρειαζόταν βοήθεια.
Το πανηγύρι του Κιβερίου είναι μια παράδοση που την συνεχίζουμε για να την μεταφέρουμε στα νέα παιδιά και αυτό είναι το πιο σημαντικό που πρέπει να διατηρήσουμε
.
Ραντεβού του χρόνου με υγεία για όλους να ξαναβρεθούμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί.

Οι τυχεροί αριθμοί της λαχειοφόρου είναι:
3062 κλιματιστικό
760 ρολόι
4001 τηλεόραση
1587 ηλεκτρική σκούπα
238 φωτιστικό δωματίου
3121 ηλεκτρική ψεκαστήρα
1543 δύο γεύματα
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ