ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Από τη Ν. Κίο στην Αργολίδα ξεκινούν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Διομήδη Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:06:00 μ.μ. | | | |
Χάντμπολ
Η πρώτη Ευρωπαϊκή αναμέτρηση του Διομήδη Άργους με την Αυστριακή Fivers στα πλαίσια του 1ου γύρου για το EHF European Cup είναι γεγονός.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα.

Η ανακοίνωση του Διομήδη Άργους - Δήλωση του Χάρη Μάλλιου:

Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη επίσημη εμφάνιση!

Το Σάββατο 10/9 στις 19.00 στο κλειστό της Ν. Κίου υποδεχόμαστε την Αυστριακή HC Fivers στην πρώτη αναμέτρηση στα πλαίσια του πρώτου γύρου του EHF European Cup ( η ρεβάνς θα γίνει στις 17/9 στη Βιέννη).

Θα δώσουμε μια ακόμα μάχη έτσι όπως έχουμε συνηθίσει. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Οι Λύκοι στο παρκέ είναι πιο δυνατοί όταν έχουν στο πλευρό τους τους Λύκους της κερκίδας. Αυτό μας δήλωσε και ο αρχηγός μας Χάρης Μάλλιος στις δηλώσεις του:

«Μετά από 44 μέρες σκληρών και επίπονων προπονήσεων ξεκινάμε τις επίσημες υποχρεώσεις μας, με ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει πετύχει κάποια εντυπωσιακά αποτελέσματα στην Ευρώπη.
 
Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας αλλά χωρίς φόβο, με περίσσιο πάθος, θράσος και τακτική συνέπεια πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να μείνουμε πειθαρχημένοι στο πλάνο μας.

Έχοντας περάσει πολύ δύσκολα τις τελευταίες μέρες, στην σκιά του θανάτου μιας σπουδαίας προσωπικότητας και ενός σπάνιου είδους ανθρώπου όπως ήταν η Λένα Πετράκη, περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο να μας στηρίξουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο, να τιμήσουμε την μνήμη της, και τα όσα προσέφερε για την ομάδα μας, και με όλες μας τις δυνάμεις να της αφιερώσουμε την νίκη.»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ