ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Διαμαρτυρία αγροτοκτηνοτρόφων και συνταξιούχων στη Σπάρτη για το κόστος ενέργειας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:36:00 μ.μ. | | |
Συγκέντρωση
Σε παράσταση διαμαρτυρίας προχώρησαν οι Αγροτοκτηνοτροφικοί Σύλλογοι Λακωνίας το πρωί της Πέμπτης 29 Σεπτεμβρίου, έξω από το υποκατάστημα της ΔΕΗ στη Σπάρτη. Στην κινητοποίηση συμμετείχε και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ Λακωνίας, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα των αγροτοκτηνοτροφικών συλλόγων.


Αρχικά, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των συλλόγων στους πελάτες του καταστήματος, ενώ στη συνέχεια έγινε συμβολικός αποκλεισμός της εισόδου και ακολούθως επιδόθηκε και πλαίσιο αιτημάτων στη διοίκηση.

Αξιώσεις των κινητοποιηθέντων ήταν από την πλευρά των αγροτοκτηνοτρόφων η μείωση του κόστους παραγωγής «στον αγώνα για επιβίωση», ενώ οι συνταξιούχοι ΙΚΑ-ΕΦΚΑ ανάρτηση πανό με διεκδικήσεις το «φτηνό ρεύμα για τον λαό» με «πλαφόν στην τιμή», «κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής και των φόρων» και «καμία διακοπή ρεύματος».

Χαιρετισμό απηύθυνε ο γραμματέας της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου, Βασίλης Βρουλίτης, ο οποίος κάλεσε σε «μαζικό ξεσηκωμό τον λαό της Σπάρτης» κατά την Πανελλαδική απεργία που έχει προκηρυχθεί για τις 9 Νοεμβρίου.

Πηγή: lakonikos.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ