ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Αργολίδα, Κορινθία και Λακωνία σε υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:57:00 π.μ. | | | |
Φωτιά
Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς υπάρχει για σήμερα Τρίτη 06/09 σε Κορινθία και Αργολίδα σύμφωνα με την τακτική ενημέρωση από το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας. 

Σημειώνει συγκεκριμένα ότι στην κατηγορία κινδύνου 3 βρίσκονται για σήμερα όλοι οι δήμοι των Π.Ε. Αργολίδας, Π.Ε. Κορινθίας όπως και εκείνοι Μονεμβασίας, Ελαφονήσου, Ευρώτα της ΠΕ. Λακωνίας.
Για την ίδια μέρα σε απόσπασμα του Δελτίου Πρόγνωσης Καιρού της Ε.Μ.Υ. αναφορικά με τα καιρικά φαινόμενα επισημαίνεται ότι «στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την κεντρική Στερεά, την Εύβοια, την Κρήτη και τις Σποράδες προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ορεινά πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. 

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε στα ορεινά της Ηπείρου ενδέχεται να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 6 με 7 και στο Αιγαίο έως 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά και θα φτάσει στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη τους 26 με 27 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ