ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Ανδριανός: «Φύση, πολιτισμός, ποιοτικά προϊόντα το τρίπτυχο της βιώσιμης και δυναμικής ανάπτυξης του τόπου μας»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:02:00 π.μ. |
Γιάννης Ανδριανός
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός επισκέφθηκε το 1ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Peloponnese Food Stories στο Τολό.
Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι εργάστηκαν γι’ αυτή την εξαιρετική πρωτοβουλία. Στην Πελοπόννησο, και ιδιαίτερα στην Αργολίδα μας, το τρίπτυχο της βιώσιμης και δυναμικής ανάπτυξης είναι ο φυσικός πλούτος, η ανεκτίμητη ιστορική πολιτιστική κληρονομία και τα ποιοτικότατα προϊόντα που παράγουν οι άνθρωποι του τόπου μας. Όσο καλύτερα καταφέρουμε να συνδυάσουμε αυτές τις τρεις ευλογίες σε μία ενιαία ταυτότητα που θα διατρέχει κάθε πρωτοβουλία δημιουργίας και προκοπής, τόσο αποτελεσματικότερα θα διασφαλίσουμε τις αναπτυξιακές προοπτικές που δικαιούμαστε και αξίζουμε.
Στην κατεύθυνση αυτή, η ανάδειξη της υψηλής γαστρονομίας της Πελοποννήσου και της Αργολίδας μας και βεβαίως η ενίσχυση του εναλλακτικού τουρισμού κάθε είδους – αναφέρω για παράδειγμα τον αλιευτικό τουρισμό που ήδη ξεκίνησε εδώ στο Τολό δίνοντας τη δυνατότητα στους αλιείς μας να συμπληρώσουν το εισόδημά τους – είναι στόχος πρώτης προτεραιότητας που πρωτοβουλίες όπως αυτό το φεστιβάλ υπηρετούν ουσιαστικά.
Κάθε επιτυχία λοιπόν σ’ αυτή τη νέα διοργάνωση και καλή συνέχεια στην ενίσχυση της δυναμικής ταυτότητας της Πελοποννήσου και της Αργολίδας».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ