ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

Μαρία Ράλλη: "Η επιστροφή στα θρανία, στέλνει το μήνυμα της ελπίδας και της προόδου της κοινωνίας μας"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:34:00 μ.μ. | |
Μαρία Ράλλη
"Η επιστροφή στα θρανία, αύριο 12 Σεπτεμβρίου, στέλνει το μήνυμα της ελπίδας και της προόδου της κοινωνίας μας , αφού η κοινωνία στηρίζεται , χτίζεται και υπάρχει με και από τους νέους μας....

Τους νέους που " εκκολάπτονται " στις σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων . Οι σχολικές επιτροπές του Δήμου Ναυπλιέων με την πολύτιμη αρωγή του Δημάρχου μας κ. Δημήτρη Κωστούρου , την συνεργασία με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και φυσικά με την καθ' όλα καθοριστική συνεργασία των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας , Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας , των Διευθυντών όλων των σχολείων μας και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων έχουν εργαστεί και εργάζονται συνεχώς για την όσο δυνατόν καλύτερη λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου. 

Με πλήρη επίγνωση των διαφόρων θεμάτων στις σχολικές υποδομές και με απόλυτη ευαισθησία , αλλά και ευθύνη τόσο εγώ ως πρόεδρος, όσο και όλα τα μέλη των Δ.Σ. των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Ναυπλιέων αγωνιζόμαστε , τις περισσότερες φορές με τεράστια εμπόδια, για να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες που προκύπτουν . 

Και στο σημείο αυτό θα ήθελα να τονίσω την πραγματικά σημαντική συνεργασία με όλους τους Διευθυντές, οι οποίοι αποδεικνύουν την αγάπη για τη θέση που υπηρετούν καθημερινά , συναγωνιζόμενοι και αυτοί για το καλύτερο..... 

Τους ευχαριστώ από καρδιάς και εκτιμώ ιδιαίτερα την κατανόηση τους και την προφορά τους μέσα στο σχολείο. 

Εύχομαι στις μαθήτριες και στους μαθητές, να κυνηγήσουν τα όνειρά τους με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία. 

Στους εκπαιδευτικούς, εύχομαι ψυχική δύναμη και έμπνευση. 

Όλοι γνωρίζουμε και αναγνωρίζουμε το έργο τους και ότι η συμβολή τους στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας είναι σπουδαία και καθοριστική. Στους γονείς, υπομονή και πίστη στις δυνάμεις των παιδιών μας. 

Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους ! 

Θα είμαι πάντα κοντά σας μάχιμη και ως θεσμική , αλλά και ως μητέρα ..."

Μαρία Ράλλη 
Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών
Δήμου Ναυπλιέων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ