ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Δυο κρουαζιερόπλοια γαλλικών συμφερόντων στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:36:00 μ.μ. | | | |
LE LYRIAL
Δυο Γαλλικά κρουαζιερόπλοια βρίσκονται σήμερα στο Ναύπλιο. Πρόκειται για το ιστιοφόρο μίνι κρουαζιερόπλοιο LE PONANT και το γνωστό LE LYRIAL που επισκέπτεται συχνά το Ναύπλιο.
Το LE PONANT με σημαία των νήσων Ουαλίς και Φουτουνά (γαλλικά:Wallis et Futuna) προερχόμενο από την Μήλο βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης 21/9 αρόδο ανοιχτά του Ναυπλίου και είναι ένα παραδοσιακό ιστιοφόρο σκάφος με τρία κατάρτια, πολύ αξιόπλοο που κατασκευάστηκε το 1991.
Οι 27 εξωτερικές καμπίνες του με παράθυρα, διαθέτονται σε τιμή που κυμαίνεται γύρω στα 3.500 ευρώ, και προσφέρει στους 64 επιβάτες που μπορεί να φιλοξενήσει μια σειρά από πολυτελείς ανέσεις.
Επίσης το κρουαζιερόπλοιο LE LYRIAL υπό την ίδια σημαία νήσων Ουαλίς και Φουτουνά βρίσκεται ελλιμενισμένο στο λιμάνι του Ναυπλίου σήμερα.
Το πλοίο είναι νεότευκτο, πολυτελές και διαθέτει 122 καμπίνες και σουίτες (σ.σ. κάθε σουίτα έχει εμβαδόν 60 m2 και 12 m2 ιδιωτικό μπαλκόνι)
Ανήκει στην κατηγορία των «Comfort Class» και δίνει την δυνατότητα στους επιβάτες τους να ζήσουν μέσα στη χλιδή με την έννοια ότι όλες οι υπηρεσίες είναι της κατηγορίας πολύ υψηλού επιπέδου…Το πλοίο μεταφέρει 350 επιβάτες.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ