ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Θερινό Σχολείο Εταιρικής Βιωσιμότητας & Υπευθυνότητας του ΕΚΠΑ στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:22:00 π.μ. | |
ΕΚΠΑ
Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΕΚΠΑ διοργανώνει για πρώτη φορά φέτος από 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου στο Ναύπλιο, το Θερινό Σχολείο Εταιρικής Βιωσιμότητας & Υπευθυνότητας.


Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που έχει ως στόχο να σας βοηθήσει να αντιληφθείτε τις έννοιες της βιωσιμότητας και της εταιρικής υπευθυνότητας, να κατανοήσετε τους τρόπους οικοδόμησης και λειτουργίας βιώσιμων επιχειρήσεων, να γνωρίσετε την Παγκόσμια Ατζέντα Βιωσιμότητας, να αντιληφθείτε πώς η έννοια της βιωσιμότητας μπορεί να ενσωματωθεί στην εταιρική στρατηγική, και φυσικά, να προετοιμαστείτε για να αναλάβετε τον ρόλο σας ως μελλοντικά στελέχη επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα του Θερινού Σχολείου περιλαμβάνει διαλέξεις από ακαδημαϊκούς, αλλά και βιωματικά εργαστήρια από έμπειρα στελέχη επιχειρήσεων που θα μοιραστούν μαζί σας την εμπειρία τους από την εφαρμογή στρατηγικών, προσεγγίσεων και δράσεων εταιρικής υπευθυνότητας και βιώσιμης ανάπτυξης. 

Θα έχετε τη δυνατότητα να αναλύσετε πραγματικές μελέτες περίπτωσης και να συνεργαστείτε με τους άλλους εκπαιδευόμενους.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί αποκλειστικά στην ελληνική γλώσσα και οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό επιτυχούς ολοκλήρωσης. Δεν απαιτείται η καταβολή διδάκτρων, ενώ παρέχεται στους συμμετέχοντες δωρεάν διαμονή και διατροφή.

Επειδή το Θερινό Σχολείο θα φιλοξενήσει περιορισμένο αριθμό φοιτητών, θα πρέπει να εκδηλώσετε ενδιαφέρον συμμετοχής υποβάλλοντας ένα σύντομο δοκίμιο 800 λέξεων με θέμα:

▪ Τί είναι για εσάς η εταιρική υπευθυνότητα και βιωσιμότητα;

▪ Επιλέξτε μία επιχείρηση που θεωρείτε ότι επενδύει αποτελεσματικά στην εταιρική υπευθυνότητα. Τεκμηριώστε την απάντησή σας.

Τα δοκίμια θα πρέπει να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση gtsourvakas@ba.uoa.gr μέχρι τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, και θα αξιολογηθούν από τριμελή επιτροπή που απαρτίζεται από τους:

- Καθ. Γεώργιο Τσουρβάκα, Τμήμα Οργάνωσης Επιχειρήσεων & Οργανισμών, ΕΚΠΑ

- Καθ. Δημήτριο Θωμάκο, Τμήμα Οργάνωσης Επιχειρήσεων & Οργανισμών, ΕΚΠΑ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ