ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Μπαράζ συλλήψεων σε Αρκαδία και Κορινθία για κλοπές και ναρκωτικά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:04:00 π.μ. | | |
Περιπολικό
Συνελήφθη, χθες (23.9.2022) το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης ένας 29χρονος ημεδαπός, γιατί προχθές (22.9.2022) το απόγευμα, αφαίρεσε πορτοφόλι ημεδαπής, το οποίο περιείχε χρήματα, προσωπικά έγγραφα και τραπεζικές κάρτες, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε. 

Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθησαν, σήμερα (24.9.2022) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 21 και 50 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους -29,1- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθησαν, σήμερα (24.9.2022) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, δύο (2) ημεδαποί ένας 19χρονος και μια 21χρονη, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης και άγνωστη ουσία, η χημική σύσταση της οποίας ερευνάται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθη, χθες (23.9.2022) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 47χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθη, χθες (23.9.2022) το πρωί, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, σε συνεργασία με τις Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) και Ειδικών Ελέγχων (Ο.Ε.Ε) Κορινθίας, ένας 19χρονος ημεδαπός, γιατί κατά το χρονικό διάστημα από την 12.9.2022 έως την 22.9.2022, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, είχαν διαπράξει 1- περίπτωση απόπειρας κλοπής και -3- περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, όπου αφαίρεσαν χάλκινα και αλουμινένια αντικείμενα, καθώς και εξωτερικές και εσωτερικές μονάδες κλιματιστικού. Τέλος, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων εντοπίστηκαν χθες (23.9.2022) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας, εντός αύλιου χώρου εγκαταλελειμμένης οικίας, -13- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2,1 μέτρων περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται για την ταυτοποίηση των δραστών.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ