ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Το πρόγραμμα "Pick the Alien" της iSea ταξιδεύει στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:16:00 μ.μ. | |
iSea
Η iSea στο πλαίσιο του προγράμματος Pick the Alien θα βρεθεί στο Ναύπλιο στις 18 Σεπτεμβρίου πραγματοποιώντας δράσεις για την προώθηση της κατανάλωσης ξενικών ειδών. 

Το πρόγραμμα υλοποιείται από το 2019 και στο πλαίσιο του έχουν ενημερωθεί περισσότεροι από 3500 πολίτες στα νησιά του Ιονίου, των Κυκλάδων και στην Κρήτη. 

Φέτος, ωστόσο, τόσο η ομάδα, όσο και οι στόχοι του προγράμματος, μεγαλώνουν! Εκτός από την προώθηση της κατανάλωσης βρώσιμων ξενικών ειδών, στόχος μας πλέον αποτελεί η προώθηση της υπεύθυνης κατανάλωσης θαλασσινών και η αντικατάσταση εμπορικών αυτόχθονων ειδών, των οποίων οι πληθυσμοί μειώνονται, με βρώσιμα ξενικά είδη. 
Στο Ναύπλιο, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:30 – 19:00, προσκαλούμε στην Αίθουσα του Βουλευτικού όλους τους εμπλεκόμενους στην αλυσίδα εφοδιασμού και διάθεσης ψαριών και θαλασσινών (αλιείς, σεφ και μάγειρες, ιχθυοπώλες, εστιάτορες, ξενοδοχειακές μονάδες, κτλ.) και το κοινό με στόχο την ενημέρωση τους για τα ξενικά είδη της περιοχής και τις επιπτώσεις τους. 

Την ίδια ημέρα στις 19:30 – 21:00 καλούμε τους κατοίκους κι επισκέπτες της περιοχής στην Πλατεία Συντάγματος για να δοκιμάσουν ευφάνταστες κι εύγεστες συνταγές που θα ετοιμάσουν για εμάς καταξιωμένοι σεφ της περιοχής. 

Το πρόγραμμα υλοποιείται από την περιβαλλοντική οργάνωση iSea σε συνεργασία και με τη χρηματοδότηση του Blue Marine Foundation, του Argolic Environment Foundation, του Ionian Environment Foundation και του Cyclades Preservation Fund και πραγματοποιείται στην περιοχή υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων και του ΔΟΠΠΑΤ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ