ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Μαθητές του 1ου Λυκείου Ναυπλίου σε ζωντανή σύνδεση με το National Geographic στον Ειρηνικό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:59:00 π.μ. | |
Σχολική τάξη
Την Τρίτη, 4/10/22, μαθητές/τριες του 1ου ΓΕΛ Ναυπλίου είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε τηλεδιάσκεψη με τον έλληνα εξερευνητή Δρ. Θοδωρή Αναγνωστόπουλο, ο οποίος συμμετέχει στην ωκεανογραφική αποστολή του National Geographic και του Ocean Exploration Trust στον Ειρηνικό Ωκεανό με τίτλο: «Από την Ακτή ως την Άβυσσο: Εξερευνώντας την υδρόβια κληρονομιά και την ρύπανση από μικροπλαστικά στα κύρια νησιά της Χαβάης».

Η ενημερωτική παρουσίαση, που έγινε σε ζωντανή σύνδεση, εντάσσεται στο πλαίσιο της ενίσχυσης της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και της βιωματικής μάθησης.
Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε μέσα από το εξερευνητικό πλοίο Nautilus και αφορούσε στο θέμα της ρύπανσης των ωκεανών από τα μικροπλαστικά, το οποίο αποτελεί μία από τις θεματικές ενότητες της αποστολής . 

Οι μαθητές/τριες την παρακολούθησαν διαδικτυακά στο πλαίσιο του μαθήματος της Χημείας Β΄ Λυκείου με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς τα μικροπλαστικά και οι επιπτώσεις στο περιβάλλον και την υγεία μας είναι αντικείμενο του μαθήματος τους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ