ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Ανδριανός στην 11η Γιορτή Ροδιού: Στην τελική φάση οι διαδικασίες για την επέκταση του Αναβάλου προς Ερμιόνη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:54:00 μ.μ. | | | |
Ο Γιάννης Ανδριανός στην 11η Γιορτή Ροδιού
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παραβρέθηκε στην 11η Γιορτή Ροδιού Ερμιόνης.
Ο κ. Ανδριανός στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε μεταξύ άλλον στον συνδυασμό της ευλογημένης αργολικής γης από τη μία πλευρά, και του ανθρώπινου δυναμικού της Αργολίδας από την άλλη, των ανθρώπων που με την εργατικότητα και τη δημιουργικότητά τους δίνουν σημαντική προστιθέμενη αξία στα ποιοτικότατα προϊόντα της πρωτογενούς παραγωγής της περιοχής όπως το ρόδι, το ελαιόλαδο, τα εσπεριδοειδή, το κρασί, το μέλι και τα κτηνοτροφικά προϊόντα.
Ακόμη, ο κ. Ανδριανός αναφέρθηκε στα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί λόγω των διαδοχικών εξωγενών κρίσεων αλλά και στα μέτρα της κυβέρνησης για την ανακούφιση των επιπτώσεων που εξαντλούν κάθε δημοσιονομικό περιθώριο για την στήριξη τόσο της πρωτογενούς παραγωγής, όσο και του τουρισμού και της επιχειρηματικότητας.
Τέλος, ο κ. Ανδριανός τονίζοντας ότι χωρίς νερό παραγωγή δεν υπάρχει, ανέφερε ότι σύμφωνα και με τις διαβεβαιώσεις του αρμόδιου Γενικού Γραμματέα κ. Παπαγιαννίδη, οι διαδικασίες για τη δημοπράτηση του έργου ζωής για ολόκληρη την Αργολίδα της επέκτασης του δικτύου του Αναβάλου προς την Ερμιονίδα, ύψους 68.450.000 βρίσκονται στην τελική τους φάση.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ