ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Έρχεται το 16ο Ράλλυ Δαναών από 12 έως 13 Νοεμβρίου 2022

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:39:00 μ.μ. | | |
Μηχανοκίνητος αθλητισμός
Ο ΑC3 (Argolis Clasic Car Club) συνδιοργανώνει µε την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Κ.Ε.Δ.Α-Μ του Δήμου Άργους Μυκηνών µε επίκεντρο την Αργολίδα, το 16o ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022. 

Το διήµερο Ράλλυ Δαναών, έχει ως έμβλημα την Πύλη των Λεόντων η οποία είναι η κυρία είσοδος της ακρόπολης των Μυκηνών και διεξάγεται αδιάλειπτα για 15 χρόνια, ως µία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις ιστορικών αυτοκινήτων, και συμμετέχουν πληρώματα από το εξωτερικο. 

Η πολιτεία µε υπουργική απόφαση από το 1978 έχει διαχωρίσει ουσιαστικά το παλαιό αυτοκίνητο ὡς πολιτιστικό αντικείμενο από το σύγχρονο. Οι εκδηλώσεις ιστορικών αυτοκινήτων µέσω των επιλεγμένων διαδρομών δίνουν ζωή στην Ελληνική ύπαιθρο, ξυπνούν µνήµες στους κατοίκους, τα ιστορικά αυτοκίνητα γίνονται αντικείµενα θαυμασμού και οι χώροι εκκίνησης, ανασυγκρότησης, τερματισμού, λειτουργούν ως στατικές εκθέσεις για τους επισκέπτες.
Διαδρομή: Από Νέα Κίο Αργολίδας σε ηµιορεινές και ορεινές περιοχές Αργολίδας, Κορινθίας, ανασυγκρότηση στην Π. Επίδαυρο, επιστρέφει στις Μυκήνες για το τέλος της 1ης ηµέρας και από το ίδιο σηµείο, επανεκκίνηση την 2η ηµέρα και τερµατισµό στις Μυκήνες.

Εκκίνηση: 12/9/2022, Σάββατο 11:00 από την Νέα Κίο (έναντι Λιμένος).

Διοικητικός- τεχνικός έλεγχος (09:00-10:30). 
Συνολική διαδροµή περίπου 420 χλμ. µε 14 Ε.Δ.Α, συνολικού µήκους 200 χλμ. µε Μ.Ω.Τ έως 50 χλμ/ώρα. 

Οι 130+ χρονοµετρήσεις των Ε.Δ.Α, θα γίνουν στο 0.1sec και η έκδοση και ανάρτηση των αποτελεσμάτων απὀ την  https://anube.es/.

 Δεκτά ιστορικά αυτ/τα κατασκευής έως και το 1992. Δεκτά, εκτός γενικής κατάταξης γίνονται και υπό ένταξη ιστορικά αυτ/τα (potentially historic FIVA) κατασκευής απὀ το 1993 έως και το 2002.

Επιτρέπονται όλα τα όργανα απόστασης-χρόνου στις κατηγορίες (α)Regularity Μ.Ω.Τ, (β) Touring Sport µε ιδανικό χρόνο στην ίδια διαδρομή, λιγότερες χρονοµετρήσεις. (γ) Κατηγορία Touring Classic για αυτοκίνητα κατασκευής έως και το 1982+facelift.  Διαδρομή 300 χλμ. µε ιδανικό χρόνο, λιγότερες χρονοµετρήσεις, µε μεγαλύτερους χρόνους, όπου επιτρέπονται µόνο μηχανικά οδόµετρα εποχής

(π.χ. retrotrip, halda) ἡ και εφαρμογές π.χ. Gps.

Στόχος της εκδήλωσης είναι µέσω αυτής της κατηγορίας να επανέλθουν τα παλαιότερα αυτοκίνητα στις εκδηλώσεις µε την ελάχιστη καταπόνηση, σε χαλαρό ρυθµό και να προσφέρουν το ανάλογο θέαµα στο πέρασµατους.


Τερματισμός: 13/9/2022 (Κυριακή 15:30 και γεύμα απονομής στις Μυκήνες. 

Παράβολο συµµετοχής ορίζεται στο ποσό των 190,00€ (πλήρωμα 2 ατόμων) και περιλαµβάνει: «Ασφάλεια προς τρίτους κατά την εκδήλωση » 

-Αναλογία των δαπανών στα έξοδα της διοργάνωσης (έντυπα, νούμερα, πινακίδα, έπαθλα, αναμνηστικἁ, χρονοµετρήσεις, έκδοση αποτελεσμάτων, κλπ) 

Πλήρες γεύμα και τελετή απονοµής επάθλων.
Διανυκτέρευση των πληρωμάτων σε ξενοδοχεία του Δήμου Άργους-Μυκηνών, και Ναυπλίου όπου θα εξασφαλισθούν προσφορές.
Δηλώσεις συµµετοχής γίνονται δεκτές έως την Τρίτη 08 Νοεμβρίου 2022.

Δημοσιεύσεις της εκδήλωσης: https://ac3.gr/event/16%ce%bf-rally-danaon-2022/

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ AC3
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ