ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

Υγειονομική κάλυψη στο 1ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης Ερμιονίδας από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας

Ελληνική Ομάδα Διάσωση Αργολίδας
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης Ερμιονίδας που περιελάμβανε μια πληθώρα δραστηριοτήτων και events, όπως αναρριχητικούς διαγωνισμούς, bouldering, εργαστήρια, πεζοπορίες, yoga, slackline, ομιλίες, προβολή ταινιών, BBQ, μουσική και άφθονη αναρρίχηση, ιδίως στα πεδία του Καταφυκίου, Πετρογέρακα και Κάστρου Θερμησίας.
Έμπειροι εκπαιδευτές και με τον ανάλογο αναρριχητικό εξοπλισμό (μποντριέ, κράνη, σχοινιά κλπ) καθοδήγησαν μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν στην πράξη την αναρρίχηση και να σκαρφαλώσουν στους βράχους.
Οκτώ μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αργολίδας συμμετείχαν καλύπτοντας υγειονομικά τη δράση στο αναρριχητικό πεδίο του Καταφυκίου, προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες όταν αυτό κρίθηκε απαραίτητο.
Παράλληλα, την ίδια ημέρα και ώρα, ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Ήρας διοργάνωσε τον 3ο πολιτιστικό του περίπατο στην Παναγία Βασέρκα, με αφετηρία το παλιό Δημοτικό Σχολείο Ήρας. Με σύμμαχο τον καλό καιρό, η διαδρομή πραγματοποιήθηκε χωρίς προβλήματα και με τη συμμετοχή δύο μελών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αργολίδας που υποστήριξαν την υγειονομική κάλυψη της διαδρομής.
Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την εμπιστοσύνη τους.

Ελληνική Ομάδα Διάσωση Αργολίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ