ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Μια ξεχωριστή ευρωπαϊκή εβδομάδα στο 1ο Λύκειο Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:18:00 μ.μ. | |
1ο Λύκειο Ναυπλίου
Την εβδομάδα 16-23 Οκτωβρίου το 1ο Λύκειο Ναυπλίου είχε τη χαρά να υποδεχτεί μαθητές και μαθήτριες από τα πέντε ευρωπαϊκά σχολεία-εταίρους στο πρόγραμμα Εrasmus+ "Αρχαίοι Δρόμοι - Οδοί του Μέλλοντος" μαζί με τους συνοδούς καθηγητές τους. 

Τα παιδιά φιλοξενήθηκαν από τις οικογένειες μαθητών/τριών του σχολείου μας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. 

Στη διάρκεια της εβδομάδας οι φιλοξενούμενοί μας επισκέφθηκαν το σχολείο μας, παρακολούθησαν μαθήματα και αντάλλαξαν πληροφορίες για τα εκπαιδευτικά συστήματα των χωρών τους, γνώρισαν την πόλη μας μέσα από εκπαιδευτικά παιχνίδια και περιηγήσεις, περπάτησαν σε μυκηναϊκά μονοπάτια και επισκέφθηκαν τους σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής μας αλλά και την Ακρόπολη της Αθήνας. 

Την Παρασκευή το σχολείο μας οργάνωσε γιορτή αποχαιρετισμού με παραδοσιακούς και λαϊκούς χορούς αλλά και ένα μικρό πάρτυ που τελείωσε με μπουφέ με ελληνικές λιχουδιές που ετοίμασαν οι γονείς των παιδιών και οι καθηγητές/τριες του σχολείου. 

Ο αποχαιρετισμός ήταν για όλους μας συγκινητικός και οι φιλοξενούμενοί μας έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις. 

Το σχολείο μας ευχαριστεί θερμά όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, που συνέβαλε με ενθουσιασμό στην επιτυχία αυτής της γεμάτης δράσεις εβδομάδας: τις οικογένειες των μαθητών/τριών, τους εκπαιδευτικούς και το βοηθητικό προσωπικό του σχολείου.

1ο Γενικό Λύκειο Ναυπλίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ