ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

27 Οκτώβρη: Παγκόσμια Ημέρα Εργοθεραπείας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:34:00 π.μ. |
Δημιουργώ
Μπορείς να φανταστείς πώς θα ήταν η ζωή σου αν απλά καθημερινά πράγματα ήταν αδύνατο να τα κάνεις ; Nα ντυθείς, να φας το φαγητό σου, να περάσεις χρόνο με τους φίλους σου και γενικά να φροντίσεις τον εαυτό σου;

H εργοθεραπεία μπορεί να κάνει τη ζωή ενός ανθρώπου καλύτερη. Μπορεί να βοηθήσει στην προσαρμογή του περιβάλλοντος αλλά και του εξοπλισμού που χρειάζεται σύμφωνα με τις δυνατότητες και ανάγκες του. Μπορεί να τον βοηθήσει στο να αποκτήσει πρόσβαση σε μέσα και δομές στη κοινότητα, να αναπτύξει την αυτοπεποίθηση, την αυτοεκτίμηση και να λειτουργεί καλύτερα μέσα σε κοινωνικές καταστάσεις.
Μπορεί να τον βοηθήσει στο να ελέγχει τα συναισθήματά του , να κατακτήσει τους στόχους του , να τον μάθει νέους τρόπους ώστε να είναι αποδοτικός στην καθημερινότητά του μετά από κάποιο τραυματισμό ή ασθένεια. Επίσης, μπορεί να τον βοηθήσει στο να αναπτύξει νέες δεξιότητες , ικανότητες αλλά και χόμπι.

Ότι κάνουμε, οι καθημερινές μας συνήθειες και δραστηριότητες εκφράζουν το ποιοι είμαστε, πώς νιώθουμε για τον εαυτό μας και τους άλλους ανθρώπους. Η υγεία αλλά και η διάθεση μας επηρεάζονται άμεσα αν δεν καταφέρνουμε να κάνουμε τα πράγματα που πρέπει και θέλουμε.

Η εργοθεραπεία μπορεί να βοηθήσει ανθρώπους κάθε ηλικίας και φύλου σε όλα τα πλαίσια, επαγγελματικά και προσωπικά .
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ