ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Με τι καιρό θα γιορτάσουμε την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:53:00 μ.μ. | |
Παρέλαση
Το σκηνικό του καιρού την εβδομάδα που ξεκίνησε παραπέμπει περισσότερο σε μίνι καλοκαίρι, παρά σε τέλη Οκτώβρη, ωστόσο προς το τέλος της εβδομάδας και όσο πλησιάζουμε προς την 28η το θερμόμετρο θα αρχίσει να θυμίζει... φθινόπωρο.


Σύμφωνα με τις προγνώσεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ο καιρός μέχρι την Τετάρτη (26/10) αναμένεται ιδιαίτερα καλός στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Από την Πέμπτη (27/10) όμως προβλέπεται πτώση της θερμοκρασίας, νεφώσεις και τοπικές βροχές.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού ανά ημέρα:

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (25/10)

Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα δυτικά και τα βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και από το απόγευμα στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Θα φτάσει τους 24 με 26 και κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 28 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (26/10)


Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα κεντρικά και τα βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, στα πελάγη έως 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ (27/10)


Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών από τις μεσημβρινές ώρες κυρίως στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα βόρεια.

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (28/10) (ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ) ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (29/10)


Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και την Κρήτη, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση σε όλη τη χώρα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ