ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Ναύπλιο: Παρέλαση στρατιωτικών και μαθητικών τμημάτων για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:49:00 μ.μ. | | |
Στρατιωτικό τμήμα
Πλήθος κόσμου παρακολούθησε στο Ναύπλιο την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, τις εκδηλώσεις που διοργανώνει η Π.Ε. Αργολίδας για την 82η επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.
Στις 10.30 το πρωί τελέστηκε δοξολογία στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριου.
Στις 11 στον χώρο του ηρώου της πόλης στην λεωφόρο 25ης Μαρτίου, εψάλει επιμνημόσυνη δέηση και έγινε κατάθεση στεφανιών, από τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρη Σκάλκο, τον βουλευτή Αργολίδας Γ. Ανδριανό ως εκπρόσωπο της βουλής των Ελλήνων, τον Πρόεδρο του ΠΕ.ΣΥ. Πελοποννήσου Ι. Μαλτέζο, τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δ. Κωστούρο, τον Ανώτατο Διοικητή Φρουράς Ναυπλίου, ενώ παρευβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Αργολίδας Α. Πουλάς και Γ. Γκιόλας κα.
Στις 11.30 το πρωί ξεκίνησε η παρέλαση μαθητών και συλλόγων, κάτω από το θερμό χειροκρότημα του κόσμου που βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Αργολίδας.

Δείτε παρακάτω την δοξολογία, και τις δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρη Σκάλκου, των βουλευτών Αργολίδας Γ. Ανδριανού, Γ.Γκιόλα, και Α. Πουλά, του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου και του καθηγητή Ευρωπαϊκού Δικαίου Τ. Γεώργα:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ