ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Μαθητές του 2ου Νηπιαγωγείου Ναυπλίου έστειλαν την αγάπη τους στους ηλικιωμένους του γηροκομείου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:22:00 μ.μ. | | |
Προϊόντα
Σε μια εποχή που κυριαρχούν τα υλικά αγαθά και ο υπερκαταναλωτισμός, είναι δύσκολο για ένα παιδί να διακρίνει την ευτυχία και τη χαρά σε διαφορετικά πράγματα, όπως τις αξίες και τα ανθρώπινα ιδανικά.
 
Είναι πολλές φορές δυσνόητη η διάκριση των στόχων που πρέπει να ακολουθούν στη ζωή τους καθώς και του τρόπου για να διεκδικούν, να επιζητούν, να κερδίζουν.
Τα παιδιά πρέπει να μαθαίνουν να έχουν ευαισθησίες και να γνωρίζουν και το δικό τους το καλό αλλά και του κοινωνικού συνόλου βεβαίως.

Μέσα σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς αναδεικνύονται προσπάθειες πραγματικά συγκινητικές που μαλακώνουν τις καρδιές μας και μας γεμίζουν ελπίδα για το μέλλον.

Νιώθουμε λοιπόν έντονη την ανάγκη να ευχαριστήσουμε το 2ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου που χάρισε στον «Οίκο Ευγηρίας – Πρόνοια Μαρία Ράδου» πέρα από υλικά αγαθά που χρειάζονται οι ηλικιωμένοι μας, την αγάπη και τον αυθορμητισμό των μικρών παιδιών.
Η αγάπη τους για τους παππούδες και τις γιαγιάδες υπήρξε έκδηλη μέσα από τις ζωγραφιές τους καθώς και ο σεβασμός προς τις ανάγκες της Τρίτης ηλικίας. 

Αυτό το γεγονός δείχνει την προσπάθεια του σχολείου να εξηγήσει στα παιδιά την σημασία ύπαρξης ενός Ιδρύματος για ηλικιωμένους και να μιλήσει για τον αντίκτυπο που θα έχει στις ψυχές τους μια τέτοια ενέργεια.

Ας μην ξεχνάμε την προσφορά των ανθρώπων αυτών στην ανατροφή των παιδιών, στη μόρφωση τους αλλά και στο μεγάλωμα των εγγονών, μεταλαμπαδεύοντας έτσι μια ολόκληρη κληρονομιά αξιών και εμπειριών.
Ευχαριστούμε το 2ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου γι’ αυτήν την πρωτοβουλία αλλά και τους γονείς/κηδεμόνες και όλο το προσωπικό για την συνεισφορά τους.

Μας συγκινήσατε πολύ και σας ευχόμαστε να έχετε πάντα υγεία και τα παιδιά σας να μην χάσουν ποτέ την καλοσύνη και την αλληλεγγύη που επέδειξαν στο Ίδρυμά μας.

Να είστε πάντα καλά!

Ο Πρόεδρος
Χρήστος Ζέρβας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ