ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Το Παράρτημα Αργολίδας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας διοργανώνει το 37ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:43:00 μ.μ. | |
Τα μαθηματικά ως πυλώνας
Το Παράρτημα Αργολίδας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας διοργανώνει το 37ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας σε Άργος – Ναύπλιο στις 4, 5 και 6 Νοεμβρίου 2022. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Pantazis Royal.


Στόχος του τριήμερου επιστημονικού Συνεδρίου είναι η ανάδειξη της καθοριστικής συμβολής των μαθηματικών στην επίλυση προβλημάτων σε ολόκληρο το φάσμα της επιστημονικής έρευνας (Διοίκηση, Οικονομία, Ιατρική, Πληροφορική, κ.ά.).και η ανάδειξη προβληματισμών και διδακτικών προσεγγίσεων που αφορούν στη μαθηματική παιδεία του σύγχρονου εκπαιδευτικού συστήματος.

Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν εκατοντάδες σύνεδροι, και οι συνοδοί τους, από όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για ένα επιστημονικό γεγονός μεγάλης εμβέλειας που παράλληλα αποτελεί μια σπουδαία ευκαιρία να προβάλλουμε τον φυσικό και πολιτισμικό πλούτο του τόπου μας και να αναδείξουμε τη μοναδικότητα της φιλόξενης Αργολικής γης.
Τη διοργάνωση του συνεδρίου στηρίζουν η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμος Ναυπλιέων – ΔΟΠΠΑΤ, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Άργους – Μυκηνών και ο Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Άργους με την αρωγή του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

Το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Ελλάδας του Πανεπιστημίου Harvard στο Ναύπλιο στήριξε την πρωτοβουλία από την πρώτη στιγμή και παραμένει ανάμεσα στους υποστηρικτές του συνεδρίου.

Πολλοί επιχειρηματίες της περιοχής στηρίζουν οικονομικά το συνέδριο αναγνωρίζοντας τη συμβολή του στην επιστημονική ανάπτυξη του τόπου μας.

Καλούμε όλες και όλους τις/τους συναδέλφους μαθηματικούς του Νομού Αργολίδας να συμμετέχουν ενεργά στο Συνέδριο μας.
Αναζητήστε όλες οι πληροφορίες που αφορούν στο συνέδριο στις σελίδες

https://emeargolidas.wordpress.com/

http://www.hms.gr/?q=node/1794

https://www.facebook.com/profile.php?id=100031873613531

Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ