ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Τι προβλέπεται για το έργο 560.000 ευρώ του αγωγού υδροδότησης Αγ. Ελεούσα - Λευκάκια στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:40:00 π.μ. | |
Σωλήνες
Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, στο Ναύπλιο, στα γραφεία της Π.Ε. Αργολίδας, προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και της ΔΕΥΑ Ναυπλίου, με αντικείμενο την συντήρηση και αποκατάσταση του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Ναυπλίου.

Στο πλαίσιο του με προϋπολογισμό 560.000 ευρώ έργου -από τα οποία τα 400.000 θα καταβάλει η Περιφέρεια και τα 160.000 από τη ΔΕΥΑΝ- θα γίνει αντικατάσταση τμήματος 2,1 χιλιομέτρων του κεντρικού αγωγού υδροδότησης από τη δεξαμενή Προφήτη Ηλία στη δεξαμενή Λευκακίων, επί της επαρχιακής οδού Ναυπλίου – Τολού (από τον κόμβο Αγίας Ελεούσας μέχρι τα Λευκάκια) καθώς και τμήματος του δευτερεύοντος δικτύου ύδρευσης που διέρχεται δίπλα στον εν λόγω αγωγό.

Η προγραμματική σύμβαση, που υπογράφηκε από τον περιφερειάρχη Π. Νίκα και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ Γιώργο Καχριμάνη, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Δημήτρη Σχοινοχωρίτη, του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου και του εντεταλμένου για αθλητικά θέματα περιφερειακού συμβούλου Γιάννη Μαντζούνη- έρχεται λίγες ημέρες μετά την υπογραφή από τον περιφερειάρχη του εργολαβικού συμφωνητικού για τον αγωγό λυμάτων για την αντικατάσταση του αγωγού διάθεσης λυμάτων του Βιολογικού Καθαρισμού Αργους –Ναυπλίου με δαπάνη σε 1.037.757,50 ευρώ, σε εφαρμογή σχετικής προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΔΕΥΑ Αργους – Μυκηνών, πέρυσι τον Φεβρουάριο.

Φωτογραφία αρχείου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ