ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Το Ναύπλιο κερδίζει το στοίχημα του αθλητικού τουρισμού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:26:00 π.μ. | |
τρίαθλο
Στο Δήμο Ναυπλιέων ξεκινά ακόμα ένα συναρπαστικό αθλητικό διήμερο γεμάτο δράση, έντονο συναγωνισμό και αθλητικές προκλήσεις με τη διεξαγωγή σε Τολό και Ναύπλιο των αγωνισμάτων του «Nafplio Action».

Το Ναύπλιο τα τελευταία χρόνια αποτελεί το κέντρο πολλών και διαφορετικών αθλητικών διοργανώσεων με πολλές συμμετοχές και μεγάλη επισκεψιμότητα θεατών.

Καταφέραμε ως Δήμος Ναυπλιέων με πλάνο, σχέδιο και προγραμματισμό να καταστήσουμε την πόλη μας έναν πολύ ανταγωνιστικό προορισμό για αθλητικό τουρισμό. Με τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων και τη βοήθεια της Πολιτείας στοχεύουμε κάθε φορά στη βιωσιμότητα, την ανάπτυξη και την καινοτομία των υπηρεσιών του αθλητικού προϊόντος που προσφέρουμε.
Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε να δίνουμε μεγάλη έμφαση στον αθλητικό και στον προπονητικό τουρισμό γιατί πιστεύουμε ότι ο Δήμος μας διαθέτει τα εχέγγυα, τις εγκαταστάσεις, την τεχνογνωσία και το ανθρώπινο δυναμικό για ακόμα μεγαλύτερες διοργανώσεις με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το Ναύπλιο βήμα βήμα και με σκληρή δουλειά έγινε και αθλητικός προορισμός! Μαραθώνιος Ναυπλίου Τρίαθλο στο Ναύπλιο , Τρίαθλο στο Τολό μεγάλες διοργανώσεις σε ομαδικά σπορ , παγκόσμια πρωταθλήματα σε ατομικά σπορ , σχολές προπονητών , τουρνουά , Παλαμήδειος Άθλος και άλλα πολλά δημιούργησαν ένα Αθλοτουριστικό μοντέλο το οποίο με μεγάλη χαρά βλέπουμε να μιμούνται και άλλοι πολλοί.

Ένα ακόμη Τριαθλητικό διήμερο είναι μπροστά μας!!!

Καλή Επιτυχία
στους συμμετέχοντες».

Δήμος Ναυπλιέων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ