ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Αγγελική Λούμη Γιαννικοπούλου: Ο προορισμός Ερμιονίδα αρχίζει να γίνεται ελκυστικότερος από ποτέ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:26:00 μ.μ. | |
Catamarans Cup International Regatta
Η επέκταση της Τουριστικής σεζόν εκτός περιόδου αιχμής, η οποία θα ενισχύσει την τοπική οικονομία υπήρξε για εμάς, από την αρχή, ένα μεγάλο στοίχημα.
 
Η εξίσωση είναι δύσκολη και πολυπαραγοντική , χρειάζονται συνέργειες και προκύπτει έντονα η ανάγκη ενός πολύπλοκου, στρατηγικού πλάνου που απαιτεί καλό σχεδιασμό λαμβάνοντας υπόψη όλες τις δύσκολες παραμέτρους, ώστε να πάει ο Τουρισμός στην Ερμιονίδα ένα βήμα παρακάτω.

Στα πλαίσια αυτής της κατεύθυνσης, χθες είχαμε την χαρά να υποδεχθούμε την 12η διοργάνωση του Catamarans Cup International Regatta στο Πορτοχέλι, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και του Δήμου Ερμιονίδας και συμμετείχαν στους αγώνες 25 σκάφη με 250 συμμετέχοντες από 10 χώρες.

Η διοργάνωση ξεκίνησε από τον Άλιμο στις 23 Οκτωβρίου ενώ η λήξη θα λάβει χώρα στις 29 Οκτωβρίου. Χθες, Δευτέρα 24/10 τα σκάφη κατέπλευσαν στο Πορτοχέλι κατά τις απογευματινές ώρες ενώ το βράδυ ακολούθησε γιορτή προς τιμή των συμμετεχόντων, στον καταπληκτικό χώρο του Nautica Bay Hotel, όπου παραβρεθήκαμε με χαρά, μαζί με τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Γεωργόπουλο στην εκδήλωση απονομής των επάθλων στα πλαίσια της βράβευσης των νικητών.

Ο Δήμος ανακηρύχτηκε επίσημος Υποστηρικτής του Αγώνα, συμπεριλήφθηκε στον κατάλογο με τους χορηγούς του 12ου Catamarans Cup, προβλήθηκε σε έντυπα και σε ηλεκτρονικά μέσα που χρησιμοποιήθηκαν για την προώθηση του Αγώνα και ο προορισμός Ερμιονίδα αρχίζει να γίνεται ελκυστικότερος από ποτέ.

Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Ερμιονίδας
Αγγελική Λούμη Γιαννικοπούλου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ