ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Γιώργος Μπουζαλάς: Αποφάσισα να συστρατευτώ με τη παράταξη του Δημάρχου Δ. Κωστούρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:12:00 π.μ. | | |
Γιώργος Μπουζαλάς - Δημήτρης Κωστούρος
Όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας μου στα δημοτικά δρώμενα είχα ένα στόχο: να είμαι χρήσιμος στους πολίτες του δήμου μας. Απ´ όποιο δημοτικό μετερίζι και αν βρέθηκα εργάστηκα με ζήλο και αυταπάρνηση τιμώντας και σεβόμενος την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου.


Για μένα μοναδικός στόχος ήταν και παραμένει η ανάπτυξη του τόπου μας και η ευημερία όλων. Ο στόχος πλέον αυτός διαπιστώνω με χαρά και ικανοποίηση να επιτυγχάνεται από τον σημερινό Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο και την δημοτική αρχή.

Είναι πασιφανές και δεν χωρά καμιά αμφισβήτηση πως ο Δήμος μας μέσα από την ουσιαστική και συνεχή αναβάθμιση όλων των υποδομών και υπηρεσιών, αλλάζει γίνεται ομορφότερος και καλύτερος, αναβαθμίζοντας παράλληλα την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Με κριτήριο όλα τα παραπάνω και την πραγματική αγάπη που τρέφω για τον τόπο μας αποφάσισα να συστρατευτώ με τη παράταξη του Δημάρχου στις επόμενες δημοτικές εκλογές, έτσι ώστε όλοι μαζί να επιτύχουμε το βέλτιστο θετικό αποτέλεσμα για τους δημότες μας.

Εστιάζω σε όσα μπορούν να μας ενώνουν και θεωρώ ότι μέσα από την σύνθεση των όποιων διαφορετικών απόψεων μπορούμε να καταλήξουμε σε σπουδαία αποτελέσματα για το Δήμο μας.

Μόνο ενωμένοι όσοι νοιαζόμαστε για το μέλλον του Δήμου Ναυπλιέων, θα φέρουμε το μέγιστο αποτέλεσμα που δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνο η ανάπτυξη του τόπου μας και το καλύτερο αύριο των δημοτών μας.

Γιώργος Μπουζαλάς
Δημοτικός Σύμβουλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ