ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Συλλήψεις στο Ναύπλιο για όπλα, εκρηκτικά και ναρκωτικά - Ένας αστυνομικός και μια δικηγόρος στους συλληφθέντες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:29:00 π.μ. | |
ΔΙ.ΑΣ.
Ένας αστυνομικός και μία δικηγόρος είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες μεγάλης επιχείρησης που έγινε έξω από το Ναύπλιο για υπόθεση ναρκωτικών στην οποία εντοπίστηκαν κρυμμένες ποσότητες όπλων και εκρηκτικών.


Οι αστυνομικοί που είχαν εδώ και μέρες πληροφορία για τη δράση συμμορίας που διακινεί ποσότητες ναρκωτικών στην περιοχή εντόπισε σε μια περιοχή έξω από το Άργος: πυροκροτητές, βραδύκαυστο φυτίλι, αμμωνιοδυναμίτιδα , ένα όπλο Scorpion, ένα Καλάσνικοφ, εκατοντάδες φυσίγγια καθώς επίσης και ποσότητα χασίς.

Συνολικά, για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχουν συλληφθεί έξι άτομα ανάμεσά τους μια δικηγόρος ενώ η εμπλοκή του αστυνομικού προέκυψε μετά τη σύλληψη κατηγορούμενου για τη συμμορία ο οποίος, όπως είπε, μέλος τους ήταν και ο αστυνομικός ο οποίος υπηρετεί σε τμήμα της περιοχής.

Οι πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί του Ναυπλίου ήταν πως το συγκεκριμένο κύκλωμα είχε αναλάβει τη διακίνηση αλλά και την πώληση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών στην περιοχή και ότι μάλιστα τα όπλα και τα εκρηκτικά τα είχαν κρυμμένα σε ένα υπόγειο κτήματος σε προάστιο του Άργους.

Χτες το μεσημέρι οι Αρχές έκαναν επέμβαση και κατάφεραν να εντοπίσουν τα πολεμικά τυφέκια, τις εκρηκτικές ύλες και το χασίς.

Όλοι οι κρατούμενοι θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ