ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Εκλογικό «μπλόκο» σε στελέχη της Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού από «γαλάζιους» βουλευτές

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:40:00 π.μ. | | |
Κοινοβουλευτική ομάδα Ν.Δ.
Μόνο τυχαίες δεν ήταν οι αναφορές βουλευτών της Ν.Δ., στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Οµάδας του κόµµατος, σχετικά µε τα «γαλάζια» στελέχη της Αυτοδιοίκησης πρώτου και δευτέρου βαθμού που επιθυµούν να µετακινηθούν στην κεντρική πολιτική σκηνή µε αφορµή τις προσεχείς εθνικές εκλογές.


Ανάµεσα σε εκείνους που προχώρησαν στα σχετικά παράπονα ήταν και έµπειρα στελέχη, ενώ οι σχετικές απόψεις αντιπροσωπεύουν σχεδόν το σύνολο της κυβερνητικής πλειοψηφίας. Κεντρικό επιχείρηµα είναι ότι οι εν λόγω παράγοντες, έχουν τη δυνατότητα όχι µόνο να εκµεταλλευθούν κατά την προεκλογική τους εκστρατεία την επιρροή που µπορούν να ασκήσουν στους πολίτες χάρη στη δυναµική που απορρέει από τα καθήκοντα και τις αρµοδιότητές τους, αλλά και να µπλοκάρουν αιτήµατα των πιθανών εσωκοµµατικών ανταγωνιστών τους.

Οι θέσεις αυτές έχουν διατυπωθεί ακόµα και σε επίπεδο Μεγάρου Μαξίµου, µε ορισµένους εκ των βουλευτών του κυβερνώντος κόµµατος στις ίδιες περιφέρειες να σπεύδουν οµαδικά να εκφράσουν τους σχετικούς προβληµατισµούς σε Μπρατάκο, Νέζη και πάει λέγοντας.

Το παράδειγµα αυτό αναµένεται να βρει κι άλλους µιµητές, και δη το αµέσως επόµενο χρονικό διάστηµα, και πλέον εναπόκειται στην ηγεσία του πρωθυπουργικού στρατηγείου και στην Πειραιώς είτε να µπουν στη διαδικασία άµβλυνσης των παθών είτε, χάριν ισορροπιών, να κόψουν τον δρόµο στα στελέχη της Αυτοδιοίκησης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ