ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Συλλήψεις στην Πελοπόννησο για ναρκωτικά, κλοπές και ένταλμα βίαιης προσαγωγής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:20:00 π.μ. | |
ΕΛ.ΑΣ.
Μπαράζ συλλήψεων την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου σε Αρκαδία, Κορινθία και Μεσσηνία για ναρκωτικά, κλοπές, όπλα, καταδικαστικά έγγραφά αλλά και σε μία περίπτωση με ένταλμα βίαιης προσαγωγής.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη, χθες (13.10.2022) το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αρκαδίας, 38χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μαχαίρι, με μήκος λάμας -10- εκατοστά, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ


Συνελήφθη ένα  άτομο για καταδικαστικό έγγραφο


Συνελήφθη, χθες (13.10.2022) το μεσημέρι, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 28χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για κλοπή.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα  άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης

Συνελήφθη, χθες (13.10.2022) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης της κας Ανακρίτριας Καλαμάτας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και παράνομη οπλοχρησία.

Συνελήφθη ένα άτομο μετά από Ένταλμα Βίαιης Προσαγωγής

Συνελήφθη, χθες (13.10.2022) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 20χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε Ένταλμα Βίαιης Προσαγωγής της κας Ανακρίτριας Καλαμάτας, για απόπειρα με πρόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

Συνελήφθη ένα άτομο για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη, χθες (13.10.2022) και πρώτες πρωινές ώρες, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, 35χρονος ημεδαπός, γιατί προσπάθησε να διαρρήξει κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, δίχως όμως να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς έγινε αντιληπτός.

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά


Συνελήφθη, χθες (13.10.2022) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 39χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -48- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά


Συνελήφθη, χθες (13.10.2022) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας Μεσσηνίας, 38χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (13.10.2022) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 57χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Εξιχνίαση μίας περίπτωσης κλοπής


Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, μία (1) περίπτωση κλοπής σε αποθήκη, που έγινε την 10.10.2022, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτα Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 25χρονου ημεδαπού, για κλοπή.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ